2777
2789
عنوان

برا شما هم همینطوره

160 بازدید | 19 پست

سلام

لطفا جواب بدید ...

چند روز پیش مبل گرفتم راضیم ازش اما وقتی رو مبل میشینم پاهام به زمین نمیخوره!باید کوسن پشت کمر بزارم تا پام به زمین بخوره ....ار.تفاع مبل کمی زیاده

خیلی ناراحتم.....تو مغازه بخاطر پوشیدن کفش این مورد رو حس نکردم...

شما هم همین مشکل رو دارید؟

بنظرتون ارزش داره اعصابم خورده وناراحتم؟

امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2804
نه چندروزه درگیرشی ارزش ندارهمبارکه خیرشو ببینی

واقعا درگیرم

ممنون

امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود
عادیه ها قد خودتون خیلی بلنده؟

عادیه واقعا؟

۱۶۴

عادیه واقعا؟۱۶۴

اره البته قد خودتون خوبه

من فکر کردم قدتون کوتاه تر باشه

ولی کلا به مبل تکیه بدی اکثر افراد پاهاشون به زمین نمیخوره

مخصوصا ازین مبل اسپرت جدی ها که عرضشون زیاده 

مبل های سلطنتی معمولا عرض نشیمنشون کمتره اما جدیدا عریض تر هستن

مخصوصا اگه از اون مدل ها که پشتیش برمیگرده و حالت کاناپه میشه

اره البته قد خودتون خوبهمن فکر کردم قدتون کوتاه تر باشهولی کلا به مبل تکیه بدی اکثر افراد پاهاشون به ...

مال ما دقیقا چیزیه که شما توصیف کردی

الان عکسشو میزارم

اره البته قد خودتون خوبهمن فکر کردم قدتون کوتاه تر باشهولی کلا به مبل تکیه بدی اکثر افراد پاهاشون به ...

اره دقیقااین مدل جدید ها همشون عرضشون زیاده واسه راحتی و لم دادن مبارک باشه عزیزمبه شادی استفاده کنی ...

مرسی عزیزم دلم

خیلی قشنگه مبارکت باشه عزیزم ❤️عادت میکنی الان حساس شدی

مرسی عزیزم

واقعا قشنگه؟

همه میگن ساده اس

انشاالله که عادت کنم

2809