2777
2789
عنوان

حرم امام رضام 😍 نماز شب میخونم اسم و حاجت بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 20 پست

زیارت قبول 😍

اول امام زمان عج 

به نیت تموم نی نی سایتی ها خیلی هاشون خوابن😅

بعدشم به نیت من و خانواده ام 

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از ته دلم میگم خوشبحالت و خوش به سعادتت 

منکه حسرت مشهد اومدن و حرم اومدن به دلم موند. چندساله  التماس آقا امام رضا میکنم ما رو هم بطلبه جور کنه یه دو روز بیایم پابوسش. 😭اینهمه ادم هی میرن و میان.  بعضیا سالی دوبار میرن.  منم 10 ساله چشمم پر اشک.  هی میشینم فقط زیارت قبولی میگم.  و غصه میخورم.  

اسمم فهیمه اس. دعا اونقدر دارم که نمیدونم چی بگم و ازکجا بگم.  اگر خواستی دعام کنی و تو حرم اسممو بیاری اول از اقا بخواه منو خیلی سریع با شوهرم و دوتا دخترام بطلبه بیایم پابوسش  سربع جور کنه برامون،  بشه بیایم. 

و بعد اینکه گرفتاری شوهرمم حل کنه.  اخلاقشم باهام خوب کنه و بهم اینقد بی احترامی نکنه و یا حرمتا رو بشکونه. 😭توروخدا همه اینا رو جلو حرم اقا از زبون من بگو. خیلی دلم گرفته امشب. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
2804

سلام زیارتتون قبول، میشه لطفا سلام منو به آقا امام رضا علیه السلام برسون و بهش بگو پریسا میگه دیگه طاقت ندارم اون قولی رو که بهم دادی زودتر عملی کن ان شاءالله تا آخر سال بیایم پابوست🙏