2777
2789
عنوان

بچه ها همونیم ک گفتم ب زنعموم ظلم کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3162 بازدید | 205 پست
این کارو نکنننن گناهش گردن شما خیلی ادمایی خوبین میخوای دختره رو بندازی تو دامشون از خدا بترس دو سال ...

ن پس تو خوبی چقدر بد حرف میزنین واقعا مذ هم بی محلی کردیم ولی دیگه باید سریع عروس خانم میشدن؟😐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه چرا سریع رفت ازدواج کنه حداقل یکم صبر میکرد شاید بر میگشتن بهم

منکه شمارو نمیشناسم طبق چیزایی که خودت تعریف کردی نظر میدم

طبق چیزایی که تو گفتی و اینکه اینقدر اذیت شده هر کی باشه فرار میکنه و دیگه پشت سرش رو هم نگاه نمی‌کنه چرا باید صبر کنه که برگرده به کسی که اینقدر بهش بی محلی کرده 

اگه خودت بودی یه ثانیه این آدم و خانواده ش و می‌پذیرفتی؟ 

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2805
ن پس تو خوبی چقدر بد حرف میزنین واقعا مذ هم بی محلی کردیم ولی دیگه باید سریع عروس خانم میشدن؟😐

اره دیگه نکنه عین زلیخا باید در سوگ عمویی بزرگوار شما بشینه 

کاری بهش نداشته باشین تا عموتون هم فراموش کنه 

این کارو نکنننن گناهش گردن شما خیلی ادمایی خوبین میخوای دختره رو بندازی تو دامشون از خدا بترس دو سال ...

عزیزم قضاوت کار خداست اول این یاد بگیر. اسمش هم گرفتم دعا بگم یکی بنویسه دختره از شر اینا خلاص بشه مگه احمقم دختر دسته گل دوباره بندازم دامن قدر نشناس ها

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
منکه شمارو نمیشناسم طبق چیزایی که خودت تعریف کردی نظر میدمطبق چیزایی که تو گفتی و اینکه اینقدر اذیت ...

اره واقعا دختر حق داره من خودم باشم برنمیگردم من اینارو از زبون عموم میگم خودمم گفتم عموم بهش ظلم کرد ولی الان عموم میگه اینجور جواب بده من خودمم طرف دخترم

عزیزم قضاوت کار خداست اول این یاد بگیر. اسمش هم گرفتم دعا بگم یکی بنویسه دختره از شر اینا خلاص بشه م ...

واقعا برات متاسفم ک اینجوری کردی عموم حلالت نمیکنه اگر دغا بدی بنویسی خیلی بدجنسی واقعا

آره حتما این دعانویس بود اینجا دنبال کیس نمیگشت

من دعا بلد بودم کار خودم راه مینداختم نصفه شب اینجا چکار داشتم میخوام فردا به آخوند مسجد بگم دعا کنه علی شری به ستاره نرسونه همین انشالله

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
2809