2777
2789
مگه شریک زندگی هم لج میکنه چرا دوتایی نرفتید؟

بله دور از جون گیر یه نفهم بیفتی دور ازجوووون البته

هر هفته خواهرش خونمونه این هفته گفتم بگو نیستیم تنها باشیم منم همین اخر هفته هارو دارم هر روز که سرکاری و فلان خدایی غرم نزدم بعد یهو پاشد گفت خواهرم از ۴ شنبه شب نرفته بیرون پوسید تو خونه من میرم تو میای منم گفتم نه و از صب رفته

چی بگم والا 🙃دلیلی نیست دیگه واسه خوشحالی

شاید اینجوری باشه بهتره 

قلب همیشه زمان میخواد و قلب تو یه عتیقه توشه باید دورش بندازی قبل اینکه قلبتو متلاشی کنه منم نمی دونم یعنی چی ولی قلبم این کلمات ردیف کرد

قاتل روانی دوقطبی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قلبت خوب میشه بیشتر از خودت مراقبت کن و سعی کن از هر چیزی که باعث خراب شدن روزت میشه دوری کنی

فعلا ک باعث و بانیش خانواده همسرمه

و کنسل کردن عروسیم و پر کردن شوهرم

دارم سیاه ترین روزای زندگیم رو میگذرونم دیگه نفس های آخرمه تورو خدا برام دعا کنید و سوره توحید بخونید شاید زندگیم درست بشه و حال و هوام خوب بشه💔🥹نیازمند انرژی مثبت هایی هستم که شما دوستای گلم برام میفرستید😭🤍
2805
درست میشه ایشالااونی که خیره اتفاق میوفته عقب انداختین یا کنسل

فعلا عقب انداختن 

امیدوارم تا عید عروسی کنن من دیگه از نامزدی خسته شدم 

دارم سیاه ترین روزای زندگیم رو میگذرونم دیگه نفس های آخرمه تورو خدا برام دعا کنید و سوره توحید بخونید شاید زندگیم درست بشه و حال و هوام خوب بشه💔🥹نیازمند انرژی مثبت هایی هستم که شما دوستای گلم برام میفرستید😭🤍
2809