2777
2789
من توله سگم خیلی دوس دارم بچه گربه داشتم دزدین ازم

اوخی💔چجوری دلشون میاد

کاربرای آقا و خانم هر دو برای من قابل احترام هستن ولی آقایون لطفا درخواست ندن چون ترجیح میدم با هم جنس های خودم گفتگو کنم🙏🏻😇اگه سوالی درمورد فیلم و سریال داشتی میتونی ازم بپرسی چون خیلی میبینم🥸حالا که تا اینجا خوندی اگه دوست داشتی یه دعا یا آرزوی خوب برام کن که از ته دلت باشه☺️🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
عه چرا عشقم به خودت برس همیشه چه از نظر جسمی چه روحی من تو مشکلات دارم غرق میشما ولی به فکر خودمم😂� ...

دیگه فردا میریم خونه مامانبزرگم دلم وا میشه

افرین کار درست رو خودت میکنیی😂ایشالا همیشه به خوشیییی 

کاربرای آقا و خانم هر دو برای من قابل احترام هستن ولی آقایون لطفا درخواست ندن چون ترجیح میدم با هم جنس های خودم گفتگو کنم🙏🏻😇اگه سوالی درمورد فیلم و سریال داشتی میتونی ازم بپرسی چون خیلی میبینم🥸حالا که تا اینجا خوندی اگه دوست داشتی یه دعا یا آرزوی خوب برام کن که از ته دلت باشه☺️🩵
وقتی حس ششم قوی داری همین دیگه 🥲 منم همین کارو میکنم

به خودت تلقین نکن ایشالا هیچ اتفاق بدی نمیوفته عزیزم

خیلی گریه کردم واقعا حرکت ظالمانه ایه فقط از دست من غذامیخورد

الهی💔

دیگه فردا میریم خونه مامانبزرگم دلم وا میشهافرین کار درست رو خودت میکنیی😂ایشالا همیشه به خوشیییی

قربونت برم همچنین 

امشب تا صبح بیداری؟

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
نمیدونم واقعا فقط امشب نیس چند روز من حالم اینه نمیدونم چرا

فک کنم بیشتریا شبا یه ترسی بهشون دست میده منم اینطورم یه شبایی بیشتر هیچکاری نمیتونم بکنم 

یادمه یه شبی بود دعا میکردم تموم بشه چون خیلی ترسیده بودم اونقدر حالم بود هر لحظه انگار میخواستم سکته کنم 

قربونت برم همچنین امشب تا صبح بیداری؟

بلههههههه ولی دیگه فردا شب نمیتونم متاسفانه 

فک کنم بیشتریا شبا یه ترسی بهشون دست میده منم اینطورم یه شبایی بیشتر هیچکاری نمیتونم بکنم یادمه یه ش ...

دقیقن تقریباً من یه هفته ای همش دلشوره ترس اینا دارم همش تپش قلب میگیرم قفسه سینم درد میگیره تو گلوم حس میکنم یچیزی هس داره منو خفه می‌کنه 

مامانم میگه نترس حتما بخاطر اینکه بعد سالها داری میری از خونه بابات 

2809