2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالم از تو حرفات بهم خورد اون حتما مثل تو مریض بوده این حرفارو تو تایپک من نگو ما انسانی مریض ج نسی ...

عزمزمه حلالم کن ببخش کامنت مو پاک کردم،، تاپیک رو کامل نخوندم،، فکر کردم با خواست خودشون بچه دار شدن عذر خواهی میکنم،، ان‌شاءالله حضرت زینب س  براتون گشایش ایجاد کنه

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
اسنپ چطوره منم تارا زدم یکبار فقط دو قسط تسویه بشه دوباره شارژ میشه ؟

برو برنامه اسنپ گوشی قسمت اعتباری 2 ملیون بهت اعتبار میده تا دوتومن یا خوردنی یا لباس یا لوازم آرایش هر چی خواستی بخر ماهی 500 پرداخت کن 

خواستی یه تومن خرید کن 4 تا 250 تومن پرداخت کن

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
کادو دور بر ما فقط برا بچه اول میدن در اون حد دارن ک برا بچه لباس پوشک اینا بخرند دم زایمان هزار خرج ...

شوهرمن 5 ماه پیش بیکار شد. من سه ماهه زایمان کردم. مامانم اومد گفت گوشت گردن و ماهیچه نخریدی گفتم ن . خودش متوجه شد و برای مهمونا فقط مرغ پخت. سخت نگیرید. زیاد هم لازم نیست تعارف بکنید و مهمون نگه دارید 

فدات گلم 🥺بمیرم براش خدابزرگه ممنون ازت

خدا نکنه عزیزم

غصه نخور این روزاهم میگذره و همون کوچولو میشه دل خوشی و باعث حال خوب و روزی زندگیتون

بچه های خدا خواسته عجیییب خوش قدمن❤️

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
2810