2777
2789
عنوان

من با یکی بودم بعد ی سال فهمیدم که

220 بازدید | 12 پست

زن داره

من عاشقش شدم بهم گفتن الان ترکیه با زنای دیگس 

منم با خبرای که اطرافیان دادن پیج زنشو پیدا کردیم و ب زنش گفتم من بازیچش نبودم

الان ترسیدم بلایی سرم بیاره 

من دختره بی خانوادع ای نبودم با احساسم بازی کرد

بعد امروز به ابجیم گفته که ببینمش بلایی سرش میارم منم ب زنش پیام دادم بلایی سرم بیاد همه میدونن مقصر شوهرته دست ادم خیانتکار ی روز رو میشه خوب کردم بهت گفتم طرف حساب اون شوهر چلقوزت منم ن بقیه واقعا قیافع دوتامونو ببینید باورتون نمیشه چجور گول اینو خوردم و عاشقش شدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
نباید به زنش میگفتی دلشو خون کردی طفلیواینجور ادمارو فقط یه سنگ بذار روش و رد شو

گریه های من چی صب تاشب گریه میکردم مگ بازیچش بودم ب دختر داییم میگف عاشقشم وقتی بلاکش میکردم

تموم کن چقدر به خانومش زنگ میزنی با هر تماس اون میمیره و زنده میشه

چون تهدید کرده گفتم بجای اینکه زبون من دراز باشه زبون شوهرت درازه البته زنش دیروز هیچی بهم نگف گف تو ی دختری و جون قدر خودتو بدون الان ک بهم گفتی اروم شدی مطمعنم نشدی