2777
2789
عنوان

بیاید بگید چیکارکنم پوستم صاف بشه

176 بازدید | 16 پست

صورتم چندوقته جوش ریز زیرپوستی میزنه 

کلاروی گونه هام و پایینش و کمی هم روی پیشونیم

میخوام انقد صاف و براق باشه ک ب کرم پودر احتیاج نداشته باشم.

کسی میدونه چیکارباید بکنم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

اتفاقا همین تازه داشتم تاپیکای نی نی سایتی درمورد پوست رو میخوندم

خودم میخوام آب برنج بزنم گفته بودن خیلی تاثیر داره توی ۲ ماه بزنی بعدش صورتت نرم و تپل و سفید و صاف میشه 

کاربرای آقا و خانم هر دو برای من قابل احترام هستن ولی آقایون لطفا درخواست ندن چون ترجیح میدم با هم جنس های خودم گفتگو کنم🙏🏻😇اگه سوالی درمورد فیلم و سریال داشتی میتونی ازم بپرسی چون خیلی میبینم🥸حالا که تا اینجا خوندی اگه دوست داشتی یه دعا یا آرزوی خوب برام کن که از ته دلت باشه☺️🩵
جای جوشم میره؟؟؟بعد اینکه طریق مصرفش چجوریه؟

جای جوش رو نمیدونم 

ولی برای جوش گفتن عالیه 

منم پول اومد دستم میرم میگیرم 

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

زیرپوستی هارو درمان میکنه ؟؟؟؟

نمیدونم ولی همه اونایی که استفاده کردن گفتن عالیه 

دوهفته دیگه میرم میخرم

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

2809