2777
2789
عنوان

یک سال مدرسه نرفتم

135 بازدید | 11 پست

دو سال پیش هشتم بودم بخاطر شلوغی ها مدرسه نرفتم امتحان هم نرفتم بدم

مثل سگ پشیمونم

از اون موقع تمام نظم های زندگیم بهم ریخته من چوم به خودم گفتم باید پشت هم برم مدرسه و هیچوثت نباید یه سالو دوبار بخونم حتی افکار خودکشی هم دارم

وقتی به این فکر میکنم دیگه نمیتونم برگردم عقب همچیو درست کنم حالم از همچی بهم میخوره خسته شدم ای کاش زنده نبودم 

منم سال دوازدهم افسردگی گرفتم ترک تحصیل کردم یه سال بعدش رفتم مدرسه بزرگسال دوباره خوندم 

دیر نیست ولی تو رو خدا بجنب 

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه اشکال داره عزیزم شروع کن باز برو مدرسه فکر کن دو سال پشت کنکور موندی مگه چند سالته که اینجور فکر ...

برای من اشکال داره نمیدونم حکمت چی بود من عاشق نظمم 

از اون موقع قاطی کردم زده به سراینم سرنوشت من بود

برای من اشکال داره نمیدونم حکمت چی بود من عاشق نظمم از اون موقع قاطی کردم زده به سراینم سرنوشت من بو ...

عزیزدلم به این فک کن تا چند سال میخوای نری مدرسه تو کمال طلب هستی و وسواس گرفتی؛ الان ی اشتباهی کردی نرفتی میخای این اشتباه رو ادامه بدی و در ذهنت مدام جنگ بیهوده با خودت داشته باشی یا اینکه همین الان بهترین تصمیم رو بگیری و راهتو به سمت موفقیت و روزهای خوب آینده باز کنی این تویی که تصمیم میگیری با توکل به خداوند بهترین ها رو برا خودت رقم بزنی پس بحنب تا دیر نشده 

من باید عالی باشم کاری به بقیه ندارم

ولی اگه نپذیری و ادامه ندی حتی از حد متوسط هم پایین تر میشی در آینده 

بهترین راه پذیرش و تلاش واسه از این به بعده

🍒🍒لیدی احساساتی میشه..👩🏻‍🦯

عزیزدلم به این فک کن تا چند سال میخوای نری مدرسه تو کمال طلب هستی و وسواس گرفتی؛ الان ی اشتباهی کردی ...

راستشو بخوای آره میخوام خودمو آزار بدم

فکر کنم دیوونه شدم ولی دیگه چه میشه کرد