2777
2789
عنوان

کسی بیداره بگه امشب مقصر کی بود

561 بازدید | 28 پست

ما اومدیم سفر با خواهرشوهر 

الان تو اصفهان خونه گرفتیم ی بچه دوساله دارم خیلی اذیتم میکنه خیلی ب شوهرم وابسته هست شوهرم هم دلش نخاد اصلا محلش نمیده اونم غر غر و گریه میکنه 

خلاصه یک ساعت بود ک رسیده بودم ب شوهرم گفتم یکم نگهش دار خسته شدم دیگ یکم بشینم ازت میگیرم 

بعد شوهر خواهرشوهر شروع کرد با لحن بد با عصبانیت با من حرف زد ک چیکار داری بزار گریه کنه غر غر نکن اومدیم یک جا درصورتی ک من عین همون جمله ک نوشتم گفتم 

گفت خسته ای بشین ی گوشه ساکت باش 

منم ناراحت شدم چون لحنش بد بود سفره انداختن نتونستم بخورم خیلی ناراحت بودم بعد ی عالمه خواهرشوهر و شوهرش و شوهرم گفتن بیا منم نرفتم 

ولی یکم ک آروم شدم دیک کشش ندادم عادی بودم 

اینم بگم شوهر خواهر خودش هم ناراحت شد پاشد سر بچش خالی کرد زدش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم شوهر خواهر شوهرت خوددرگیری مزمن داره مردک روانی

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
2805
2810