2777
2789
عنوان

واقعا اکسپلور اینستا مارو میبینه

181 بازدید | 24 پست

داشتم آروم اشک میریختم تو اکسپلور بودم یه پستی بهم خورد پسره میگفت قربونت برم چرا گریه میکنی این روزا میگذره و.. انگیزشی طور

میلیونی ویو خورده بود با ٧٠‌ هزار لایک

همه تو کامنتا نوشته بودن چرا الان ک داریم گریه میکنیم باید این پستو ببینیم و ...

همه در همون حالی که اون توصیف کرد بودیم

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره چند بار ذهن منم خونده 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
2805
چی بگم من خودم تنظیم میکنم چی ببینم

بزار برم تنظیم کنم😅

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩
اره منم امرو داشتم گریه میکردم اکسپلورم همش این بود اگ دختر اشک بریزه عرش خدا ب لرزش در میاد

پس امشب حتما داره به لرزه در میاد

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق

ببین من هر چی رو ک سرچ میکنم همون روز تو اینستا میبینم 

وحشتناکتر اینکه گاهی به یه چیزی فکر میکنم و باز میبینمش جدی چرااا

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

یچیز بگم خودت بمونی پرات بریزه 

من تو اینستا پیج یکی از همکلاسی هامو(تو شهرستان همکلاسی بودیم) رو دیدم ولی فالو نکردم 

چند روز بعدش تو مترو دیدمش😐😐😐

الان ساکن تهرانم🍃🍃🍃

سلیطه🗿باورت را قوی کن به نور، به امید..💫 

یه بار عجیب بود برام من داشتم به خرمالو فکر میکردم سریع چند تا ظرف که داخلش خرمالو بود اومد بعد گفتم اتفاقی پیش اومده

همون حین به دوخت زیپ مخفی فکر کردم و پستش برلم اومد

ترسیدم🙂😑

2809