2777
2789
عنوان

از همه بدم میاد

187 بازدید | 22 پست

از همه متنفرم دلم میخاد همشون بمیرن تا اروم بگیرم فهمیدم همه عوضین همشون ی مشت به درد نخورن از خونواده خودم تا خونواده شوهر عوضیم تا خود شوهر حرومیم و رفیقام دلم نمیخاد سر به تنشون باشه هیچکدوم حتی پدر مادرم کاری برام نکردن برن گم شن بهتره تک تک شون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

تازه حقیقتی رو فهمیدی که همه تو آخرین لحظات زندگی شون میفهمن . بقیه ازلین حرفات ایراد میگیرن . چون هنوز نمیدونن حقیقت چیه . خدا خیلی تو رو میخواد که این حقیقتو الان فهمیدی . احترام پدر و مادرتو نگه دار ولی یه زور عاشقشون نباش . من که دارم از دستشون از این خونه میرم . 

اسی بگو خودت برا زندگی خودت چیکار کردی که حالا از دیگران توقع داری

هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃دوم این که به موقعیت هیچ کس حسادت نکن چون تو نمیدونی اون فرد چی از دست داده یا چه سختی رو تحمل کرده  تا به این موقعیت رسیده🎄🎄🎄سوم اینکه اگه مخالف نظرمی با احترام ریپلای کن تا جوابت رو با احترام  بدم وگرنه یا جواب ابلهان خاموشیس  یا مجبورم منم مثل خودت هتک حرمت کنم ...💖💖💖و در آخرم خواستم بگم من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه با نظرت موافق بودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم

باشه 

ولی نمی شه همه بد باشن

یه مشکلی تو خودت هست که همه دارن بهت بدی رو نشون می دن

شنیدی می گن خوبی از خودته 

بدی هم از خودمونه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
تازه حقیقتی رو فهمیدی که همه تو آخرین لحظات زندگی شون میفهمن . بقیه ازلین حرفات ایراد میگیرن . چون ه ...

یه مقدارم تقصیر خودته

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
اسی بگو خودت برا زندگی خودت چیکار کردی که حالا از دیگران توقع داری

هر کاری کردم تنها کسی که سعی کرد حالمو خوب کنه خودم بودم من چیزی از بقیه نخاستم فقط خواستم قضاوتم نکنن انرژی منفی ندن حداقل درکم کنن ولی دورم شده پر از ادمای کثیف پر از انرژی منفی 

مثلا الان ی کاریو شروع کردم فامیلا بجای حمایت فقط تحقیرم میکنن کاری کردن امیدم رو از دست بدم 

2809