2777
2789
عنوان

چرا شوهرم اینجوری از آب درامد من که تستش کرده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 2318 بازدید | 125 پست
دقیقاما دنبال مرد بیفتیم اینو بخورالتماس کنیم برو دکتر چه فایدهانگار عزت نفس ادم میاد پایین

ببین اگه عیب مرد فقط همین باشه اشکال نداره زن بره دنبال درمان انقدر مردها بد شدن یا زنباز یا معتاد یا تبل وسرکار نمیرن بد اخلاق دست بزن.

نه ضرر نداره این چین و کره به عنوان چای وتو غذا استفاده میکنن مثل ادویه

خاصیتش براچیاست؟

خانومام میتونن بخورن؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

علاقه زیادی به کار و پس انداز داره؟بیشتر فکر ارتقای شغلی و درامدیشه تا رابطه و هیحاناتش؟خب شوهر منم ...

اره خیلی به فکر کارشه درامدشم از ماهی ۶۰ تومن رسیده با ۱۰ تومن چندتا مشکل کاری هم داره

ببین اگه عیب مرد فقط همین باشه اشکال نداره زن بره دنبال درمان انقدر مردها بد شدن یا زنباز یا معتاد ی ...

کلا خونسرد بودنش کفرمو دراورده خدایا حس میکنم خیلی شل و آرومه حتی حاضر شدم سر خودم داد بزنه ولی بدونم بیرون از خونه هم حقشو میگیره به کسی اجازه بی احترامی نمیده

کلا خونسرد بودنش کفرمو دراورده خدایا حس میکنم خیلی شل و آرومه حتی حاضر شدم سر خودم داد بزنه ولی بدون ...

ببر مشاوره قبل سرخونه زندگی رفتن تون اکه بچه دار بشی ممکنه بچه هم یاد بگیره از حقش دفاع نکنه مثل پدرش

هیچی دیگه سختیا و نگرانی‌ های ازدواج کم بود، این مورد م بهش اضافه شد و باید فکرمون درگیرش شه😬🤦🤷

والا ماکه قبل عقد رابطه هم داشتیم من فکر میکرد انقدر گرمه من نتونم هندلش کنم خیلی حرفای اونحوری میزد و همش اصرار که توروخدا بغلت کنم یعنی همش دنبالم بود من فکر کرد از این مرد گرم تر نداریم

2810