نی نی یار تو رو خدا جون هر کی دوست داری نترکون تاپیک و الان اومدم سایت دیدم ترکیده چند تا کاربر تگم کردن گفتم تاپیک بزنم آخه چیزی نیست که میترکونی🙏
بچه ها خیلی فکر کردم چیکار کنم اول گفتم به مریضی بزنم خودمو نرم دیدم نه شوهرم میفهمه فیلم بعدا واقعا هم مریض بشم دیگه باور نمیکنه تصمیم گرفتم ماسک بزنم و الکی بگم جیغ زدم از صبح پاشدم هی سرفه کردم گفتم فکر کنم دارم سرما میخورم موقع رفتن دو تا ماسک برداشتم رو هم زدم رفتیم مراسم شلوغ بود خیلی من سرم و انداختم پایین و رفتم تو چند نفر که داشتن جیغ میزدن مادرشوهرم تو اون شلوغی اومده میگه ماسکت و در بیار خواهرم ببینه جیغ میزنی (اصلا زیاد گریه نکرد مادرشوهرم با برادرش زیاد میونه خوبی نداشت و بشدت اهل نمایشه) منم اهمیت ندادم وانمود کردم نمیشنوم رفتم ته مسجد نشستم خلاصه مراسم تموم شد دیگه به شوهرم گفتم این اولین و آخرین باری بود که حنجره و جر دادم براتون دفعه بعد خدای نکرده یکی از فامیلات چیزی شد چنین توقعی داشته باشی بخدا میرم خونه نمیام (چون من این بار و ماسک زدم نمیتونم هر بار اینکار و بکنم که واسه اینام عادت میشه که اوندفعه واسه داییم جیغ زدی چرا واسه عموم نمیزنی یا پدربزرگم یا هر کی وای خلاصه تموم شد این مراسم نحس سرمم درد میکنه الان شنواییم انگار کم شده از بس جیغ زدن)