2777
2789
عنوان

امشب همسرم گفت اگر بچه دختر بود اسمشو تیام میزاریم بغضی شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 39 پست
خدا حفظشون اره مردای قدیمی تر پسر دوست بودن اما شوهر من عاشق دختره

مرسی عزیزم خدا کوچولوت و همسرت و خودت رو حفظ کنه ♥️ 

آره کلا پسر دوستن قدیمی های اینجا 

مامان من فقط من و خواهرم رو داره پسر نداره به خودشو بابام میگه اجاق کور🥲

ما هم خیلی عاشق دختریم وقتی باردار بودم دوست داشتیم دختر باشه که خدا پسر بهمون بخشید و قدر دانیم باز

بچه بچه ست دیگه ، فقط سالم باشه💗🫂

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم شاید تو لرستان تیام رو دختر میذارن من اسم نوه دوست مامانم که پسره تیامه.تو نت بزنید میاره که ...

اخه فقط لرستان نیست الان من دوتا بلاگر غیر لر دخترم میشناسم که اسمشون تیامه احتمالا تو زیاد دختر با اسم تیام ندیدی واسه همین به عنوان اسم پسر تو ذهنت جا گرفته و یکم واست عجیبه

مرسی عزیزم خدا کوچولوت و همسرت و خودت رو حفظ کنه ♥️ آره کلا پسر دوستن قدیمی های اینجا مامان من فقط م ...

ممنونم عزیزم خدا به خودتونم سلامتی و عمر طولانی بده

منم سه تا خواهر دارم عاشق پسرم شاید چون نداشتم داداش اما همسرم از اول عاشق دختر بود البته مطمئن نیستم بچه دختر باشه

ممنونم عزیزم خدا به خودتونم سلامتی و عمر طولانی بدهمنم سه تا خواهر دارم عاشق پسرم شاید چون نداشتم دا ...

تنت سلامت🌸🫂

من داشتم فوت شد ، هیچ تصوری از پسر داشتن نداشتم 😂

الان پسرم کپی برابر اصل داداشمه 🫀🫂

بزار دنیا بیاد دختر هم باشه میگی همین خوبه پسر نمیخوام دیگه

منکه اینطور شدم

انقد عاشقشم میگم پسرم از همه چی بهتره

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋