2777
2789
عنوان

انتقام از نامزد ررفته بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 31 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دم عید بعنوان نظافت چی شمارشو بزن تو دیوار کارت نباشه🤣

وای خدا من دیگه نمیتونم از دست شماها🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
2804

عزیزم دل بکن ازش این دفعه خبر گرفت نمیدونم چجوری خبر میگیره؟به خودت پیام میده؟جوابشو نده اگ کسی بهت گفت ازت خبر گرفت بگو دیگه آمار منو ندید بهش 

تموم

حتی اگر بخوای که دوباره بیاد هم باید کاری کنی که فکر کنه تموم شده تا تمام زورش رو بذاره هرچند این آدم ممکنه فردا تو زندگی باز شل بگیره 

این خبر میگیره میبینه تو منتظرشی امیدواره

البته هنو از لحاظ عاطفی آماده نیستی نری تورابطه با کس دیگه ای ها

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
دوستان به کسی آسیب نزنین اونور دهنتون سرویسه امضامو بخونین لطفا

کاش یه تاپیک بزنی و همه تجربه های دخترخاله برامون تعریف کنی

من سیر نمیشم هیچوقت

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

به خودت خیلی برس و اگه تو مجازی همو دنبال میکنید چیزای شاد بزار تفریح گردش  وقتی ببینه بی اون خوش میگذررونی و شادی هم  میسوزه هم نارحت میشه اگرم احوالتو پرسید یا چیزی دیر به دیر جواب بده 

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 
عزیزم دل بکن ازش این دفعه خبر گرفت نمیدونم چجوری خبر میگیره؟به خودت پیام میده؟جوابشو نده اگ کسی بهت ...

نه فعلا نمیتونم خانواده هم نمیزارن تو رابطه برم.

دلم نمیخواد دیگ برگرده چون بی عرضه بود نتونست رو حرف باباش حرف بزنه برای زندگی خوب نبود

کاش یه تاپیک بزنی و همه تجربه های دخترخاله برامون تعریف کنیمن سیر نمیشم هیچوقت

اینجا فضای مناسبی برای این کار نیست متاسفانه خیلیا فکر میکنن دروغه ، منم دنبال پربازدیدی نیستم بخاطر همین اصلا درموردش تاپیکی نزدیم توی تاپیک بقیه هم چیزی میگم فکر میکنن فیکه 

تصمیم گرفتم هروقت که نی نی سایتم اگه کسی سوالی پرسیدطبق چیزایی که دخترخاله م برام تعریف کرده جوابشوبدم البته تصمیم وزندگی هرشخصی به خودش مربوطه نه حوصله بحث دارم نه هدفم تحمیل عقایدهستش فقط وفقط ازروی دلسوزیه همین (دخترخاله من اصلاآدم معتقدی نبود کلا نه خودش نه خونواده وفامیلامون ،بعدازتجربه مرگ موقتش ازاین روبه اون روشده تغییراتش به حدی چشمگیره که برگای همه ریخته،ماخیلی باهم رفیقیم ازبچگی باهم بزرگ شدیم(2سال ونیم ازم بزرگتره)و تنها کسی اَم که براش خیلی از چیزایی که دیده و تجربه کرده روگفته،عزیزان اینم بگم من اولش فکرمیکردم شایدتوهم زده یاتاثیرداروهاییه که تاچندوقت بایدمصرف میکردولی چیزایی گفت ونشونه هایی دادکه مطمئن شدم واقعیه مثلا یک موردش مرگ یکی ازبچه های آشنامون بودجدی نگرفتم چون صحیح وسالم بودن همه شون تااینکه بعداز1ماه ونیم خبررسید توخواب فوت شده و...

اینجا فضای مناسبی برای این کار نیست متاسفانه خیلیا فکر میکنن دروغه ، منم دنبال پربازدیدی نیستم بخاطر ...

پس چیکار کنم

2809