2777
2789
عنوان

انتقام از نامزد ررفته بیاین

534 بازدید | 31 پست

دوستان اکسم ۶ ماهی کات کردیم ولی گه گداری خبر میگیره ازم، ولی سردم 

میخوام یه کاری کنم اشکش در بیاد 

خیلی ازارم داده یعنی خیلی خیلی 

چند بار اومد خواستگاری خانواده ش هواییش کردن نشد اخرم کات کرد باباش راضی نبود برای مهریه بهونه میگرفت جهیزیه.

خواهرانه راهکار که ازارش بده و خونش تو شیشه کنه بگید میخوام حالش بد باشه 

بیخیالش شو وگرنه کاری بجز اینکه بری کیلو کیلو ژل بزنی و با دوست صمیمیش رل بزنی نیست

درد ما پزشکیه که انقد پول میخواد که مردم عادی این جامعه نمیتونن اون هزینه های درمانی بالا رو بپردازن و اون صاحبخونه ای که مستاجر باید دو شیفت کار کنه تا پول تفریحات دختر و پسر آقا رو بده ؛ درد ما اون سرمایه گذار ایرانیه که بجای کشورش میره کشورای دیگه و مردمی که بجای کمک به پیشرفت صنعت توریسممون بجای درختکاری کاهش آلودگی هوا حمایت از هنرهای بومی و دستی تو مسافرپرونی بیشتر کمک میکنن ؛ درد ما کسی که به قومیت های ایران بزرگ فحش میده مثلا الان تحقیر عربها بهر بهونه ای از طرف روشنفکرها انجام میشه ما ۸ سال جنگیدیم و یذره از خاک خوزستان رو ندادیم اما الان دشمن ما رو از هم متنفر و نسبت به هم بی تفاوت میکنه تا به موقعش کارشو بکنه هرکسی که این کارو میکنه جزئی از پروژهٔ تجزیهٔ ایرانه ؛ از ماست که بر ماست ؛ درد ما ماییم ؛ ما زنده ایم اما زندگی نمیکنیم حسادت میکنیم دو بهم زنی میکنیم نون بری میکنیم و ... emtehanejabr

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2804

احساس میکنم دوستت داره که خبر میگیره به دلیل مشکلات خونوادگی نتونسته ادامه بده وخب باز هم منطقی نیست آدمی که اختیار زندگی خودش رو نداره به درد نمیخوره همینکه سرد جواب میدی تا فیها خالدونش میسوزه

اخه خانواده ش خوردم کردن با این اومدن و رفتن ها کل فامیل فهمیدن اخرش هیچی

خب پیشرفت کردن تو جیزای دگ هم یه گزینه ست

درد ما پزشکیه که انقد پول میخواد که مردم عادی این جامعه نمیتونن اون هزینه های درمانی بالا رو بپردازن و اون صاحبخونه ای که مستاجر باید دو شیفت کار کنه تا پول تفریحات دختر و پسر آقا رو بده ؛ درد ما اون سرمایه گذار ایرانیه که بجای کشورش میره کشورای دیگه و مردمی که بجای کمک به پیشرفت صنعت توریسممون بجای درختکاری کاهش آلودگی هوا حمایت از هنرهای بومی و دستی تو مسافرپرونی بیشتر کمک میکنن ؛ درد ما کسی که به قومیت های ایران بزرگ فحش میده مثلا الان تحقیر عربها بهر بهونه ای از طرف روشنفکرها انجام میشه ما ۸ سال جنگیدیم و یذره از خاک خوزستان رو ندادیم اما الان دشمن ما رو از هم متنفر و نسبت به هم بی تفاوت میکنه تا به موقعش کارشو بکنه هرکسی که این کارو میکنه جزئی از پروژهٔ تجزیهٔ ایرانه ؛ از ماست که بر ماست ؛ درد ما ماییم ؛ ما زنده ایم اما زندگی نمیکنیم حسادت میکنیم دو بهم زنی میکنیم نون بری میکنیم و ... emtehanejabr

احساس میکنم دوستت داره که خبر میگیره به دلیل مشکلات خونوادگی نتونسته ادامه بده وخب باز هم منطقی نیست ...

دوست داشتن با بی عرضه گی چه فایده داره دوسال منتظر بود من زنش بشم اخرم هیچ غلطی نکرد

خودش بی عرضه بود اگرنه نمیزاشت باباش دخالت کنه

پس چراهنوز دنبال این بی عرضه ای ولش کن خب

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
دم عید بعنوان نظافت چی شمارشو بزن تو دیوار کارت نباشه🤣

🤣🤣🤣🤣🤣

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
2809