2777
2789
میشه صبر داشته باش

یعنی برای اونروز لحظه شماری میکنم

نمیدونی چقد عذابم داده بخدا

امروز بخاطر اینکه جاری عنترم راه پله خونه خودشو جارو کرده دوساعت با من لحث کرده

حیوون

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...
فقط منتظرم یه روزی بفهمن جاریم اون ادم خوش ذاتی فکر میکنن نیست اینقد نگه فلانه من کاریش ندارم همینکه ...

یه بار بشین باهاش منطقی صحبت کن بگو چرا انقدر ازش تعریف میکنی؟ مگه خواهرته؟ بگو خوشت میاد منم از مردای غریبه تعریف کنم؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره پس چیاین شوهر خر من که دوووساعت باهاش احوال پرسی میکنه

مثلا شوهر من تو چت براش گل میفرسته هیچی دیگم محبت امیز نمیگه بعد مثلا میاد میگه داداش عزیزم با کلی قلب

بعد مثلا من بهش بگم فلانی تولدت مبارک ♥️یهو خیلی عادی یه تشکر یه گلم نمیفرسته کلا تصمیم دارم بی اهمیتش کنم بزار‌پشت سرم حرف بزنن

💍♥️

یه بار بشین باهاش منطقی صحبت کن بگو چرا انقدر ازش تعریف میکنی؟ مگه خواهرته؟ بگو خوشت میاد منم از مرد ...

چندبار گفتم هربارم میگه خیلی دختر خوبیه خیلی خوش ذاته یا میگن هنوز بچست تو ۲۷فقط جثه ریزی داره😐😐هرچیم بگه میگن هنوز بچست😕

💍♥️

یعنی برای اونروز لحظه شماری میکنمنمیدونی چقد عذابم داده بخداامروز بخاطر اینکه جاری عنترم راه پله خون ...

ته دلت میدونم چقدر تنفر داری کاری ازت برنمیاد نمیتونی مجبوری وانمود کنی حتی دوسش داری درکت میکنم 

یه بار بشین باهاش منطقی صحبت کن بگو چرا انقدر ازش تعریف میکنی؟ مگه خواهرته؟ بگو خوشت میاد منم از مرد ...

من اینکارو کردم بدتر سگ شد

گفت تو بد دلی مگه من چجور رفتار میکنم

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...
ته دلت میدونم چقدر تنفر داری کاری ازت برنمیاد نمیتونی مجبوری وانمود کنی حتی دوسش داری درکت میکنم

دقیقا💔

بخدا دارم دغ میکنم دیگه از دستش

همش میگم کاش چشمامو ببندم و صبحو نبینم

اره یا میگن حسودی😅

کاش برای یه روزم که شده خدا جای اینجور مردای عوضی رو با زناشون عوض کنه تا بفهمن چقد حیونن

مثلا شوهر من تو چت براش گل میفرسته هیچی دیگم محبت امیز نمیگه بعد مثلا میاد میگه داداش عزیزم با کلی ق ...

وای دقیقا عین جاری منه بخدا

خدا از رو زمین برشون داره بحق‌حضرت زینب این خونه خراب کن ها رو

این خیر ندیده دوساله عروسی کرده از منم بزرگتر،ولی از وقتی اومده هزاران بار سر اون دعوامون شده

💔

خدا یه سری نر زبون نفهم بی منطق داشت مونده بود رو دستش

از ماها مظلوم تر گیر نیاورد بندازه بهشون

وای دقیقا عین جاری منه بخداخدا از رو زمین برشون داره بحق‌حضرت زینب این خونه خراب کن ها رواین خیر ندی ...

چقد منیییی اونم بزرگتره زودتر عروسی کرده

حالا خونه هامون میفته تو یه کوچه😐احتمالا زیاد همو ببینیم

کلا میخوام بی اهمیتش کنم با سکوت بیشتر بسوزه

💍♥️

چقد منیییی اونم بزرگتره زودتر عروسی کردهحالا خونه هامون میفته تو یه کوچه😐احتمالا زیاد همو ببینیمکلا ...

نه اون سنش از من بیشتره ولی بعد من عروسی کرده

من ۸ ساله عروسی کردم اون ۲ سال

وای نکنه تو منی

مام قراره هم سایه بشیم باهاش

2810