2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقاااا دقیقاافقط بلدن به زبون بگن دوست دارمپای عمل که میشه ...

این بنده خدا که زبونش هم نمیتونه نگه داره، گاهی یه حرفایی میزنه آدم آرزوی مرگ میکنه، بعد میگه منو با زبونم قضاوت نکن

از روی رفتار نمیشه، از روی زبان نمیشه

جنس روشون از چیه این مردا؟!

شاید فقط عاشق بداند "او" چرا تنهاست.../کامل ترین معنا برای عشق، تنهایی ست! "فاضل نظری"
چون خرنمثلا عادی عادی به من میگه فلان کارو نکن یا کلی تبعیض قائل شدن شوهرم میگه نه اینطوری نیست اینق ...

میدونی مشکل کجاست ؟؟

مشکل اینه مردا نمی‌فهمن تو زندگی باید هوای زنشونو بیشتر از هرکس دیگه ای داشته باشن

نمی‌فهمن که زنشون باید اولویتشون باشه

فقط قهر طولانی که میکنه پنج روز ده روز مطمئن میشم دوسم نداره. فقط اون موقع

وااای چقدر منی

من الان ۶روزه باهاش قهرم

نه پیام داده نه زنگ زده

دیگه مطمئن شدم که دوسم نداره

چون خرنمثلا عادی عادی به من میگه فلان کارو نکن یا کلی تبعیض قائل شدن شوهرم میگه نه اینطوری نیست اینق ...

شوهر منم دقیقا

از صبح تو آشپزخونه مادر شوهرم درحال پخت و پز بودم این خانوم اومد فقط و فقط ظرفارو شست آبکشیدنم با خودم بود بدشوهر خر من دوساعت ازش تشکر کرده

حالا اون با مادرشوهرم تو یه ساختمونن من خیر سرم مهمون بودم

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...
کارمون شده ناز خریدن

وای بخدا راست میگی

چقد امشب به همچین تاپیکی نیاز داشتم

دیگه خسته شدم از دستش

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...
میدونی مشکل کجاست ؟؟مشکل اینه مردا نمی‌فهمن تو زندگی باید هوای زنشونو بیشتر از هرکس دیگه ای داشته با ...

بسکه خر و نفهمن....

2810