2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
ممنونم ازت خانم عزیز بمیرم یعنی انتظارم ن را میکشه آخه ما هم بازیه هم بودیم

اره بابا چجوری بهت بگم... یکی از دوستای شوهرم با نفرین من مرد و من دو سال اصلا سرخاکش نرفتم بخاطر اون نفرتی ک دارم وهنوز نتونستم ببخشمش... 

اومد تو خابم تو حموم خونه ی من خودشو شست بعد ب شوهرم گفت فلانی اب البالو هوس کردم برام میاری...

میدونم ک این ینی منو ببخش و من پشیمونم ینی خیراتی چیزی بهم بده تا خیالم راحت شه...

ولی واقعا  نمیتونم

اگه شنوایی مشکل داشت ب صداها ک واکنش نشون نمیداد بعضا از هیجان ی کلماتی میگه اما تکرار نمیشه فقط یبا ...

ببین پسر منم همین بود دوسالشه تازه تازه داره حرف میزنه اولا هرچی میگفتم تکرار کن نمیکرد میگفتم بگو نمیگفت یبار میگف دیگه نمیگفت . خیلی ترسیده بودم ک لال باشه خدایی نکرده ولی الان خودش زبون باز کرده همه چیو میگه . داداشمم تا سه سالگی حرف نمیزد بعد س سالگی زبون باز کرد بعضی بچه ها اینجورین . اصلا گیر نده بهش ک حرف بزنه 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
میگم چیکار کنم اون دنیا راحت باشم . من بی حجاب نیستم ولی بیرون ک میرم موهام معلومه میترسمم اون دنیا ...

حق ناس توگرررردنت نمونه   نمازاتم بخون ذکر یا الله زیادبگو

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
2809