2777
2789

درست یادم شب هفتم محرم بود شوهرم رفته بود  برا درست کردن نظری وقراربود تا دم صبح بیاد خونه 

ناگهان حدود ساعت 1شب بود خواب خیلییییی عجیبی گرفتم همراه بادرد قفسه سینه

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر خوب ولی من نمیدونم چمه کلا یه مدتیه امیدمو به همه چی از دست دادم انجام میدما ولی ته دلم تا امید ...

مگه جز خدا کس دیگه ای میتونه برا آدم کاری انجام بده؟پس فقط باید از خودش بخوای البته که با توسل به ائمه هم میتونی حاجت بگیری و در نهایت باز هم باید امیدت بخدا باشه عزیزدل

بچهامو خوابوندم وخودمم اماده شدم بخوابم  باحال پریشون  بی نهایت خسته  خسته جسمی نه یه حالی بودم انگار بهم وحی شده بود باید فقط بخوابی و من خوابیدم😭

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
2805
دقیقا مجزه زمانی رخ میره که قتی به جایی رسیدی که ازت کاری بر نمیاد دیگه ،یه جور به بالاترین حد تسلیم ...

چقدر خوب گفتیدددد

انگار یه حرفایی به خود من بود

سال هاست یه خواسته ای دارم. دیگه خسته شدم انقدر منتظرشم. هرررر روز منتظرم. خیلی حرفه هرروز منتظر یه اتفاق باشی و هیچی نشه

نه میتونم ول کنم نه چیزی

قبلاها میگفتم خدایا نشونه بده

اما از نشونه خسته شدم

خود خود اون اتفاقو میخوام ک بیفته

صبر تا کی دیگه

دوست دارم به بهترین شکل انجام بشه

اما خب چه میشه کرد

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
ممنونم . هر روز خونده بشه ؟

بله گفته شده موقع نماز صبح خونده بشه بهتره ولی اگر براتون سخته هر زمانی خواستید بخونید فقط سعی کنید که در یک زمان باشه مثلا اگر ظهر میخونید هر روز تو همون ساعت بخونید تاثیرش بیشتره بنظرم

دقیقا مجزه زمانی رخ میره که قتی به جایی رسیدی که ازت کاری بر نمیاد دیگه ،یه جور به بالاترین حد تسلیم ...

ممنونم از حرفای خوبتون🌹🙏♥️

دگرگونم کرد دارم گریه میکنم

از پیامتون اسکرین میگیرم نگه میدارم

بچهامو خوابوندم وخودمم اماده شدم بخوابم باحال پریشون بی نهایت خسته خسته جسمی نه یه حالی بودم انگا ...

زودبگو حساس شد

مادر سه فرزندم دوتا پسر یه دختر. تااینجای زندگی خوشیام ناچیز بود غمام فراوون. بگذره ببینیم چی میشه

فقط ۱ نفر لایک 

ممنونم

شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care
چله اینا گرفتم تاثیری نداشت برا همین ی مقدار اعتقادمو از دست دادم

چله شرایط و روز خاص خودش رو داره برای همینه اکثریت نتیجه نمیگیریم طبق علم نجوم و شرایط خودش چله ها متفاوته

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
2809