2777
2789

سریال مهران مدیری ساز از این بهتر نمیشه مثلا اون ببره نصف دیالوگ هایی که داشت فحش بود

درد ما پزشکیه که انقد پول میخواد که مردم عادی این جامعه نمیتونن اون هزینه های درمانی بالا رو بپردازن و اون صاحبخونه ای که مستاجر باید دو شیفت کار کنه تا پول تفریحات دختر و پسر آقا رو بده ؛ درد ما اون سرمایه گذار ایرانیه که بجای کشورش میره کشورای دیگه و مردمی که بجای کمک به پیشرفت صنعت توریسممون بجای درختکاری کاهش آلودگی هوا حمایت از هنرهای بومی و دستی تو مسافرپرونی بیشتر کمک میکنن ؛ درد ما کسی که به قومیت های ایران بزرگ فحش میده مثلا الان تحقیر عربها بهر بهونه ای از طرف روشنفکرها انجام میشه ما ۸ سال جنگیدیم و یذره از خاک خوزستان رو ندادیم اما الان دشمن ما رو از هم متنفر و نسبت به هم بی تفاوت میکنه تا به موقعش کارشو بکنه هرکسی که این کارو میکنه جزئی از پروژهٔ تجزیهٔ ایرانه ؛ از ماست که بر ماست ؛ درد ما ماییم ؛ ما زنده ایم اما زندگی نمیکنیم حسادت میکنیم دو بهم زنی میکنیم نون بری میکنیم و ... emtehanejabr

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ی قسمتشو دیدم خوب بود

پره حرفای جنسی بود عملا به هر پیرمردی میرسید زنه میگفت اجاقت کور شده و نمیتونی فلانو بیسار

یا اونجا که گفتن قرص میخوره پسره گفت بابا بخاطر سن بالاش باید قرص تقویت جنسی بخوره

اصلا من مونده بودم

2804
من تنها دیدم...اره تازه می‌گفت بچه ها خونه نیستن بریم عشق و عاشقی زنشم می‌گفت خب پاشو بریم

اونجا که میره ارایشگاه میگه بچه اوردم اولین بار دومین بار که اومدم پسردار شدم و.... بابا چیه این😂

من تنها دیدم...اره تازه می‌گفت بچه ها خونه نیستن بریم عشق و عاشقی زنشم می‌گفت خب پاشو بریم

اونجا که میره ارایشگاه میگه بچه اوردم اولین بار دومین بار که اومدم پسردار شدم و.... بابا چیه این😂

یا اونجایی ک گفت هر کی میخاد لو بده و طبیعی رفتار نکنه بره تو اتاقش پسره به نامزدش گفت پاشو بریم   

یا اونجایی ک گفت هر کی میخاد لو بده و طبیعی رفتار نکنه بره تو اتاقش پسره به نامزدش گفت پاشو بریم

ولی من اون حرف راجب پیرمردارو دوست داشتم باحال بود کلا😂

2809