سریال مهران مدیری ساز از این بهتر نمیشه مثلا اون ببره نصف دیالوگ هایی که داشت فحش بود
درد ما پزشکیه که انقد پول میخواد که مردم عادی این جامعه نمیتونن اون هزینه های درمانی بالا رو بپردازن و اون صاحبخونه ای که مستاجر باید دو شیفت کار کنه تا پول تفریحات دختر و پسر آقا رو بده ؛ درد ما اون سرمایه گذار ایرانیه که بجای کشورش میره کشورای دیگه و مردمی که بجای کمک به پیشرفت صنعت توریسممون بجای درختکاری کاهش آلودگی هوا حمایت از هنرهای بومی و دستی تو مسافرپرونی بیشتر کمک میکنن ؛ درد ما کسی که به قومیت های ایران بزرگ فحش میده مثلا الان تحقیر عربها بهر بهونه ای از طرف روشنفکرها انجام میشه ما ۸ سال جنگیدیم و یذره از خاک خوزستان رو ندادیم اما الان دشمن ما رو از هم متنفر و نسبت به هم بی تفاوت میکنه تا به موقعش کارشو بکنه هرکسی که این کارو میکنه جزئی از پروژهٔ تجزیهٔ ایرانه ؛ از ماست که بر ماست ؛ درد ما ماییم ؛ ما زنده ایم اما زندگی نمیکنیم حسادت میکنیم دو بهم زنی میکنیم نون بری میکنیم و ... emtehanejabr
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.