2777
2789
عنوان

با اینکه باعث شد بچمو ازدست بدم ولی بازم دلم سوخت

| مشاهده متن کامل بحث + 4294 بازدید | 168 پست
دیگه انجام داده چه میشه کرد؟ کار خوبی کرده اتفاقا اگه این بچه رو دنیا بیارع حالو روزش خیلی بدتر میشه ...

اتفاقا خوب کاری کردی که نگهش داشتی تو‌چه میدونی اون بچه تو اینده قراره چی‌بشه 

شاید اونقدر باعث افتخارت بشه که کل غمای الانو فراموش کنی 

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اتفاقا خوب کاری کردی که نگهش داشتی تو‌چه میدونی اون بچه تو اینده قراره چی‌بشه شاید اونقدر باعث افتخا ...

ن عزیزم آینده چیه مهم حال الانمه ک حالم خرابه جوانیم و عمرمو تباه کردم ب پای این بچه اگه پدرش آدم بود ک زندگیم اینجوری نبود کنه احمق این بچه رو دنیا آوردن کلی هم عذاب وجدان دارم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن عزیزم آینده چیه مهم حال الانمه ک حالم خرابه جوانیم و عمرمو تباه کردم ب پای این بچه اگه پدرش آدم بو ...

عذاب وجدان رو باید زمانی میگرفتی که میکشتیش...یه لحظه نگاه صورت پاک و ماهش بکن ببین دلت میاد حتی یه سیلی بزنی بهش چه برسه بکشیش

ناامید نباش اینو از منی بشنو که اونقدر عذاب تو زندگیم کشیدم هیچکدومتون از این عذابا ندیدید ...

اخر این سختی ها شادیه راحتیه 

بخدا دلداریت نمیدم امید الکی نمیدم ولی قول شرف که این روزا برات موقتن ...روزای خوبی تو راهن برات 

یه روز که به حرفم رسیدی منو یادت بیار

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زایمان زودرس . هم خودم مقصر بودم هم شوهرم هم محل کارم هم دکترم. حسرتش همیشه توو دلمه

اون تقدیر الهی بوده نه سهل انگاری شما فدات بشم ...

غصه نخور

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیگه انجام داده چه میشه کرد؟ کار خوبی کرده اتفاقا اگه این بچه رو دنیا بیارع حالو روزش خیلی بدتر میشه ...

ببین فقط ی لحطه خودتو بذار جای من و امثال من 

شماها چون راحت باردار میشید به آوندی خدا قدر نمیدونید. و نمیفهمید چ نعمتی خدا بهتون داده 

میفهمی ادراه مطب دکترای مختلف بودن یعنی چی؟ 

میفهمی رفتن تو سیکلivfو چشم انتظاری برای انتقال مثبت برای شنیدن صدای قلب یعنی چی 

میدونی ناامیدی بعد از انتقال منفی و بی بی چک منفی بعد انتقال متفی یعنی چی؟ 

میدونی ک تخمک کشی چقدر سخته هایپر شدن چقد سخته؟ 

من حدود 6 روز حدود 12 تا امپول زدم و همچنان باید بزنم

میتونی درک کنی چقدر سخته؟ انقد آمپول هاشم درد داره 

هزینه هاشم ک نگم برات خیلی بالاس 

هم در روحی میکشیم هم جسمی هم هزینه بالا آخرشم معلوم نیست چی بشه تو کل بارداریم باید دارو مصرف کنی 

بعد راحت میگی سقط؟؟ 

ببین هرچیزی خدا حرومم کرده مطمن باش عواقب خیلی بدی داره ک حروم کرده 

من هر بار میرم مطب بالای بیستا آدم میبینم با شرایط خودم حالا بازم خوبه قبلا میرفتم مطب ی دکتر خدا شاهده با گریه میومدم خونه و دوروز بعدش مریض میشدم از بس استرس میکشیدم از بس اذیت میشدم 

عذاب وجدان رو باید زمانی میگرفتی که میکشتیش...یه لحظه نگاه صورت پاک و ماهش بکن ببین دلت میاد حتی یه ...

چرا اتفاقا من دلشو نداشتم ک سقطش کنم قرص هم خریدم اما بهشون دست هم نزدن😭 چون از همون اول این بچه رو دوست داشتم من جرات این کارو نداشتم دیگه دیدم استارتر انجامش دادم گفتم افسردگی نگیرع، وگرنه عاشق دخترمم جونمم براش میدم بخاطرش موندم با پدرش ک خیانت کاره

خدا از دهنت بشنوه امیدوارم اینطوری بشه ک میگی شوهرم آدم بشه 😭😭😭

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

ببین فقط ی لحطه خودتو بذار جای من و امثال من شماها چون راحت باردار میشید به آوندی خدا قدر نمیدونید. ...

عزیزم الهی ک هرچه زودتر ب سلامتی دامنت سبز بشه کار خدارو ببین کسی ک شوهرش باهاش خوب نیست بهش بچه میدع😭😭 بخدا قسم نمیدونی چ دردی میکشم تو این زندگی از خیانت کردن شوهرم همش هم عذاب وجدان دارم ک چرا این بچه طفل معصوم رو وارد این زندگی کردم

عزیزم الهی ک هرچه زودتر ب سلامتی دامنت سبز بشه کار خدارو ببین کسی ک شوهرش باهاش خوب نیست بهش بچه مید ...

عزیزم اوه واقعا واقعا شوهرت خیانت کاره خب چرا باهاش موندی؟ ازش جدا شو مهریتم اگه چیزی داره بگیر 

خودتم برو سر کار خرج خودت و بچه ات بده هرچند شوهرتم باید خرجی بچه رو هرچند کمم باشه بده 

تو مادری خیلی قوی هستی خودت. ضعیف نگیر وقتی تونستی بچه ای رو بسلامت بدنیا بیاری مطمن باش میتونی خوب بزرگش کنی 

عزیزم اوه واقعا واقعا شوهرت خیانت کاره خب چرا باهاش موندی؟ ازش جدا شو مهریتم اگه چیزی داره بگیر خودت ...

همه چی ب این راحتی ک شما گفتی نیست گلم 💔

2810