2777
2789

راهنمایی میخوام. بچم آلرژی داره و الآن دو سالشه. چه طوری از شیر بگیرمش، غذاش خیلی محدوده و علاقه نداره. میگم شاید از شیر بگیرم بهتر بشه. 

مشکل اصلی من یبوست، اونه که داره داغونم می کنه. 

مگ بعد یکسال الرژی ادامه داره؟

منک دکتر پسرم گفت معمولا بعد یکسال آلرژیش تمومه

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» https://daigo.ir/secret/5660867911خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

شیر بدون لاکتوز بگیر بعضی سوپرمارکتها دارن دختر من مدفوعش خونی میشه وقتی شیر و لبنیات میخوره دکتر یه قطره داد اسمش یادم نمیاد کارتمش زرد رنگ بود و خود قطره روغنی بود الان دیگه بهش نمیدم.... و دکتر گفت شیر بدون لاکتوز بخر اینجوذی از شیر گرفتمش

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

شاید ی چیزی میخوری یا بهش میدی که الرژی داره چون یبوست هم از علایم الرژی میتونه باشه بهش پروبیوتیک بده با نظردکترش پیدرولاکس ی مدت هر روز بهش بده. غذا نمیخوره چون این طفلیا زیر یک سال که جوانه های چشایشون فعاله با مزه هتی متفاووت آشنا نشدن. 

شروع کن به تنوع دادن به غذاش. چیزای مختلف تست کن. نساخت یکی دو هفته بعد مجدد تست کن 

اینقدر تکرار کن تا بدنش عادت کنه

اینکه رژیمش رو محدود کنی بدتره

همتا اسم خـودمه♥
2809