nargesiiiii76 مدیر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 248 عنوان خانمی که به همسرم پیام دادن | مشاهده متن کامل بحث + 4956 بازدید | 202 پست دوست نداشتم عکسش رو بزارم اما بنظر شما میخوام ببینم زیباست یانهاما از طرفی میگم شاید درست نباشهولی ته دلم عقده هست سکوت؛بهترین راه به خواسته هاست... دیروز | 22:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
haftadi عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 9751 تاپیک قبلیم بخونید متوجه میشید من دنبال توجه نیستم مثل اونایی که دنبال پربازدید شدن هستن بابا عکسش فیکه خودش نیست معلوم نیس چ عنی ه ک حتی عکس خودشم نزاشته پروفایل بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍. خدایا شکرت❤️🙂
دخترخدایبزرگ عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 1638 بچه ها قضاوت نکنیدشاید زنه عکس فیک گذاشته! خدا جونم نیاز به زحمت نیست خودم میرم بیمارستان روانی ثبت نام میکنم💚✨️
nargesiiiii76 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 248 بابا عکسش فیکه خودش نیست معلوم نیس چ عنی ه ک حتی عکس خودشم نزاشته پروفایل اسکرین شات پیامش هم دارم اگر میخواستم مسخره کنم عنوان های دیگه بود تو این سایت سکوت؛بهترین راه به خواسته هاست...
mamanss عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 6036 بچه ها قضاوت نکنیدشاید زنه عکس فیک گذاشته! نمیدونم چرا ب کاربره اعتماد ندارمیکم بیخیال داره میگهمن این غمو کشیدم اسون نیست
nargesiiiii76 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 248 من کلی بحث کردم با همسرم واقعا حلال نمیکنم که مسخرم میکنید سکوت؛بهترین راه به خواسته هاست...
کپلیییی عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 21496 @niniyar لطفا این ترند شدن تاپیک های فیک رو جمع اوری کنید ب شعور ادم توهین میشه رسما@niniyar_2   کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
جوانه_بزن عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 6570 اسکرین شات پیامش هم دارم اگر میخواستم مسخره کنم عنوان های دیگه بود تو این سایت @niniyar_2   ایشون با تاپیک فیک با احساسات ما بازی میکنه کاربر فیک داستان تخیلی میسازه 💜💍¹⁵⁵
mehrsaa عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 6193 منظورم ب استارتر بود عزیزم متوجه ام خب ببین این احتمال هم بده شاید طرف عکس فیک گذاشته نه استارتر! هیچ
دخترخدایبزرگ عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 1638 نمیدونم چرا ب کاربره اعتماد ندارمیکم بیخیال داره میگهمن این غمو کشیدم اسون نیست بازم نمیشه قضاوت کردسوگواری هرکس متفاوته خدا جونم نیاز به زحمت نیست خودم میرم بیمارستان روانی ثبت نام میکنم💚✨️
zahranibom عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 1442 زیاد بودن یکی دوتا نبودنجالب اینه همشونم خوشگل و عملیبعد نمیزاره من عمل کنم حتی مو رنگ کنم میگه اینج ... واااا چقدر پرو و وقیحگوششو نمیشه بپیچونی؟ خیلی زور داره که میگی چندبار بوده با محبت برخورد کنیم...🌸
nargesiiiii76 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 248 من برام مهم نیست که اینجا کاربری ندارمالان هم خوشحالم هم ناراحت حداقل فهمیدم پسره سکوت؛بهترین راه به خواسته هاست...