2777
2789
عنوان

نامزدم که خیانت کرده حالا هر روز میره مغازه و با اینا برمیگرده عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1698 بازدید | 99 پست
اون زردا چیه

بستنیه

خدایا ممنونم ازت ....همه اونایی ک دوس دارن مادر بشن و چشم انتظار نذار... چشم انتظاری خیلی سخته خیلی....خدایا به همه آرزومندات بچه اهل و صالح و سالم بده ... دوست من ناامید نباش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاش چون رابطه کامل داشتین عروسی کنین بعد طلاق بگیری برا تو دیگه فرق نمیکنه هم رابطه داشتین هم قصد طل ...

بله عزیزدلم این نقشه رو هم دارم 

بخاطر همین رابطه کامل و من خیلی کارا براش کردم 

تا حقمو‌ نگیرم وانمود میکنم بخشیدمش

2805
😅😅😅😅قلب و اعتماد شکسته شده منو با چند تا خوراکی میخواد درست کنه

عجب نمیدونم والا حتما برید مشاوره زندگی خیلی سخت شده

اون گوشه چیه خیار شور؟ 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

به نظرم دنبال انتقام نباش 

مهریه که طبق قانون برای تو هست اونو نمیگم 

ولی برای سلامت روان خودت ارزش قائل شو بیخود کشش نده 

اتفاقا بمونی ممکنه با همین کادو و هدیه وسوست کنه که طلاق نگیری

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
😅😅😅😅قلب و اعتماد شکسته شده منو با چند تا خوراکی میخواد درست کنه

اینو یه مرد برام توضیح داد که کسی که مردی که خیانت میکنه درست نمیشه فقط درز کارشو میگیره که دیگه کسی نفهمه!

تصمیمت درسته!!!

تو همونی بودی که نامزدت گفت نمی‌خوامت برو؟چرا آبان باز افتاده دنبالت؟برین پیش مشاور همه راه هارو بری ...

عزیزم با نامزد قبلیش بهم خیانت کرده 

جز اینکه مهریه مو بگیرم و برم مگه میتونم آشتی کنم ؟؟

اگه من تو پیج اینستاش نبودم با دختره قرار میزاشت و باهم رابطه جنسی هم حتما داشتن و به دختره گفت که خاطرات تو فراموش نشدنی است

حالا دختره هم یه معتاد ببخشید خر.اب که به ایشون هم خیانت کرده بوده 

چقدرم خسیس با چند تا دونه خوراکی اخه مگه بچه ۵ ساله باهاش قهر کرده پرتشون کن تو صورتش

دقیقا 🥲 یعنی جبران خیانت همین چهار تا قلم خوراکیه؟

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
2809