آره منم هم وزن شما بودم باردآز شدم چون لاغری بعدش اصلا اذیت نمیشی فقط اتاق عمل بگو برات پمپ درد وصل کنن مسکنه هروقت دردت غیر قابل تحمل بود استفاده کن خودشون یاد میدن چطور استفاده کنی یکمشم نگه دار برا فرداش که میخوای راه بری اینجوری هیچی از سزارین نمیفهمی من با اینکه بعد زایمان پسرم بستری شد و من یه هفته با بخیه بالا سرش بودم ولی اصلا اذیت نشدم نترس
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من چهار سال پیش سزارین شدم بچمم ۲۸ هفته بدنیا اومد تو طول بارداری خونریزی داشتم هماتوم داشتم ینی... وزنمم همین حدودا بود یعنی هفته ۲۸ تقریبا ۵۲ کیلو اینا بودم با اینکه کلی خون هم از دست داده بودم بخاطر هماتوم ولی خدا خواست دچار کمخونی نشدم . بعد عمل هم اذیت نشدم زیاد به جز دو روز اول که طبیعیه کمی درد داری . ولب حس میکنم اگه میخواستم طبیعی زایمان کنم شرایط بدتری داشتم و بدنم قابلیت و تحمل دردش رو نداشت . بنظرم چون لاغری سزارین راحته واست