2777
2789
عنوان

میترسم از سزارین بشدت استرس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1578 بازدید | 194 پست
بهت درخواستی دوستی دادم.میری حرم برام دعا کن

ندیدم عزیزم رفتم چشم حتما فعلاکه استراحت مطلقم تادنیا بیادگل پسرم برام دعاکنین

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعد از عمل ، چجوریه؟ شما سزارین شدی؟

آره منم هم وزن شما بودم باردآز شدم چون لاغری بعدش اصلا اذیت نمیشی فقط اتاق عمل بگو برات پمپ درد وصل کنن مسکنه هروقت دردت غیر قابل تحمل بود استفاده کن خودشون یاد میدن چطور استفاده کنی یکمشم نگه دار برا فرداش که میخوای راه بری اینجوری هیچی از سزارین نمیفهمی من با اینکه بعد زایمان پسرم بستری شد و من یه هفته با بخیه بالا سرش بودم ولی اصلا اذیت نشدم نترس 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
بار اولته؟چکار کنم بنظرت که آروم شم.؟همه میگن سزارین بهترین حالتهی خانومی همزمان با من دکتر داشت معا ...

شانسیه. من طبیعی بودم از وحشت درد اومدم سزارین کردم الان بعد 25روز رو جا افتادم. دلم میخااااد بمیرم. نمیگم دردش بیشتره هم عوارضش موندگار بیشتره. 

اگر میترسی والعصر بخون. دائم بخون. دستتو بزار روی شکمت بخون. هر وقت یادت میوفته بخونش.

سه آیه‌س

نمیدونی چه آرامشی میده

من اوایل بارداریم خیلی میترسیدم. الان واقعا آروم شدم

من چهار سال پیش سزارین شدم بچمم ۲۸ هفته بدنیا اومد تو طول بارداری خونریزی داشتم هماتوم داشتم ینی... وزنمم همین حدودا بود یعنی هفته ۲۸ تقریبا ۵۲ کیلو اینا بودم با اینکه کلی خون هم از دست داده بودم بخاطر هماتوم ولی خدا خواست دچار کم‌خونی نشدم . بعد عمل هم اذیت نشدم زیاد به جز دو روز اول که طبیعیه کمی درد داری . ولب حس میکنم اگه میخواستم طبیعی زایمان کنم شرایط بدتری داشتم و بدنم قابلیت و تحمل دردش رو نداشت . بنظرم چون لاغری سزارین راحته واست 

2809