2777
2789
عنوان

همه ش تلخی و سختی

113 بازدید | 16 پست

من خیلی اهل تلاش و با پشتکار هستم

هر مرحله ای از زندگیم که یه اتفاق خوب تا میوفته برام،یهو پر از رنج و سختی میشه

آخریش همینکه:با کلی بدبختی و درس خوندن توی شرایط سخت،آزمون استخدامی قبول شدم،کلی خوشحال بودم،نذری هامو دادم،مصاحبه و گزینش و طب کارم رفتم،

اما نذاشتن شروع به کار کنم

گفتن ذخیره ازمون از من و چن نفر دیگه شکایت کرده

و من رو معلق کردن

الان دنیا داره روی سرم خراب میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
حالا خوب برات اتفاق خوبه پیش میاد بعدش حالت خراب میشه ماها ک زندگیمون ی خطه چیفقط ناشکری نمیکنیم بدت ...

برا همون اتفاق خوب جون می کنم

برا همین ازمون،دو سال تمام شب و روز درس خوندم،از بچه و شوهر و زندگیم زدم،نه مسافرت نه مهمونی فقط درس

شاید صلاحت اینطوری بوده ناراحت نباش قطعا برات اینطوری خیر بوده که اتفاق نیفتاده

والله دفعه های قبل که مرحله دوم ازمون رو قبول نمیشدم همینجوری خودمو قانع میکردم،ولی این محل کار از هرلحاظ برام عالی بود،

اگه جز نفرات اولی نگران نباش....اگه دیدی ذخیره را گرفتن باید بری دیوان شکایت کنی

نفرات اول هستم

ولی. ذخیره ی شاکی پدرش شیخ و قاضی هس

هرجا میره نامه به نفع خودش میزنه و نماینده قوه قضاییه باخودش میبره و همه رو ترسونده

والله دفعه های قبل که مرحله دوم ازمون رو قبول نمیشدم همینجوری خودمو قانع میکردم،ولی این محل کار از ه ...

ازنظر خودت بله عالیه ولی کسی ازآینده خبری نداره شاید ازاینم عالی تر ها درانتظارت باشن توکلت به خدا باشه 

2810