2777
2789

خاک تو سرم به چه دردی میخورم 

یه بار از یه نفر خوشم اومد اونم بهم قول دروغ داد 

و زد زیرش تا همین چند روز پیش که عروسیش بود مردم و زنده شدم و زجر کشیدم چه شبایی که اشک ریختم و حسرت خوردم 

بعد یکسال و نیم از این رابطه سمی  گفتم عیب نداره جایگزین بیارم حالم باهاش خوب بشه

جایگزین اومد با اینکه قیافم مشکلی نداره و اخلاقمم سعی کردم خوب باشه اما از وقتی که رفتم پیشش و برگشتم حتی یه پیام هم نداده 

فقط ظهر بهش گفتم رسیدی گفت اره عزیزم یکم کار دارم تو هم برو. پیش دوستات وخدافظی کرد 

خیلی ناراحتم تصمیم گرفتم دیگه محل سگ به هیشکی ندم چرا شانس ندارم 

هر چی سعی میکنم مثبت فک کنم که دستش بنده اما نمیشه 

نمیدونم پیام بدم چی بگم 😞نمیخوام سبک شم به اندازه کافی زجر کشیدم

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804

ول کن زندگی خودتو بکن منم اکسم رفته ازدواج کرده چون مطمینا ک با هیشکی جز من نمی تونه باشه با اینکه خیلی به شدت دپم ولی تصمیم گرفتم با کسی نباشم 

من و مصطفی حتما بهم میرسیم زوده زود با هم ازدواج میکنیم 💝حسین پناه و امیدم 💝🍬👀🙈💪💃💫🌟☘️🍬🤲🤲💅🤦🤷🙋🙇🙎🌱🌈🍊🍬🏕️🧳🔗📒🏷️🏷️🧿🔐🧡🧐

پیام نده دیگه تا ببینی تحویلت گرفته مثل قبل

از ظهر که هیچ پیامی نداده

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

اگه دوس داری کنارت باشه پس برو مستقیم و رک بهش بگو که دوست داری بیشتر باهات صحبت کنه و کنارت باشه، ب ...

روم. نمیشه نمیدونم چی بگن

ول کن زندگی خودتو بکن منم اکسم رفته ازدواج کرده چون مطمینا ک با هیشکی جز من نمی تونه باشه با اینکه خ ...

دیگه خسته شده بودم فک کردم این اسونیه بعد سختیه

مجبوری خجالتو بزاری کنار، پررو باش، همین حرفی که گفتمو بهش بگو،که دوست داری کنارت باشه و بیشتر بهت ت ...

بهش گفتم سلام اگه من حال نپرسم تو که نمیپرسی.... 

ببینم چی میگه

ادم اشتباهی رو انتخاب میکنی که به مرور با همین رفتاراشون میتونی بشناسیشون فقط باید کار درست رو بکنی و تمومش کنی .....من چهارسال درگیر کسی بودم هر وقت من میرفتم این بشر رو میدیدم کلا بعدش ناپدید میشد نه تلفنی نه پیامی هیچی هیچ باز خودم دلم تنگ میشد زنگ میزدم دو ماه بعد میرفتم میدیدمش باز همین رفتار.....

2809