2777
2789

بخدا خوشگلم ، تاپیک قبلی یکی گفت اگه خوشگل بودی تا حالا ازدواج کرده بودی دوتا بچه داشتی

من همیشه هر جایی بودم قیافم از همه بهتر بوده ، خوشگل و جذاب هستم. تا الان نمیخواستم ازدواج کنم. الانم زیاد مهم نیست برام ازدواج کنم، بیشتر دلم عشق میخواد که تاحالا تجربش نکردم که بعد بااون ازدواج کنم. بچه هم نمیخوام. ۳ ماه دیگه میرم توی سی سال. شاغل نیستم. از خونه بیرون نمیرم چون جایی ندارم برم، دوستی ندارم، کلاسی جایی هم که رفتم پسری اونجا نبوده یا اگه بوده متاهل یا رل داشته، اجتماعی نیستم. خانوادمم اجتماعی نیستن و نه با فامیل نه هیچکس رفت و امد نداریم. یعنی سگ هم منو نمیبینه. 

خیلی خسته ام، بااین وضع هیچوقت هیچ رابطه عشقی و ازدواجی نخواهم داشت. 

یکی از دوستان گفت برو کافی شاپ یه مدت بری آشنا میشی با بقیه. ولی من مدلم اینجوریه که برم کافی شاپ سرمو میندازم پایین میرم و بر میگردم کاری به کار کسی ندارم.

اضطراب اجتماعی هم دارم اعتماد به نفسمم پایینه.

یکی بیاد منو بکشه راحت شم. دیگه تو سی سالگی کی قراره بیاد پسری مونده؟

حق داری،عزیزم الهی ،زودتر یه عشق پاک و ناب سر راهت قرار. بگیره

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

در رابطه با اون یه نفر باید گفت نی نی یار ها قبلا خوب بودن بلافاصله تذکر میدادن الان اصلا واسشون مهم نیست کاربر ها راحت توهین میکنن، 

در مورد خودت ببین هر چیزی اولش سخته حضور توی کافی شاب هم فقط یکی دو روز اول خجالت میکشی 

ببین توی یه خیاطی کار رو شروع کن یا فروشندگی نه به خاطر ازدواج بخاطر خودت 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

منم بیست سالم وضعم مثل شماست 

ولی دوستم کلی خواهان داره همه پسرا عاشقشن

رازشم اینه که خیلی اجتماعیه با همه دوست میشه خانوادشم اپنن دختر آزادیه به تیپشم میرسه 

مبتلا به وسواس فکری، افسردگی، اضطراب. دارو های مصرف شده: سرترالین. ریتالین. فلووکسامین. سیتالوپرام. فلوکستین. کلونازپام. پیموزاید. اگه تجربه دارید خوشحال میشم بگید 

2809