2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همیشه دوست داشتم تگ بشم😎چرا هیشکی منو نمیشناسه🥺

@nadakh    

پروفایلت زیباست👌یادم میمونی♥️🌹

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
عزیزدلم *اوپرا* که گفتن جایی تگشون نکنیم@مامالی4‍ ‍ جریان زندگی رو در تاپیکهاشون میشه دید@masoomehh ...

خب من برای شما بمیرم خانوم ❤🫂

ممنونم که بین این همه کاربر فیک به من اعتماد کردید🥲😂❤

دورتون بگردم من الهی 

https://t.me/+BvhjpSH8WjY3MzVk  به چنل من خوش اومدید 🤗لینک رو توی سیو مسیج تلگرامت سیو کن و وارد چنلم شو🦦☕آره زنده موندم اما زندگی نکردنم دست خودم نیست... 

@masoomehh ایشون واقعی ترین و‌محبوب ترین و خوش اخلاق ترین کاربر سایته🥺

ای جونممممم🥹🥹🥹🥹

ذوووووق

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
عزیزدلم *اوپرا* که گفتن جایی تگشون نکنیم@مامالی4‍ ‍ جریان زندگی رو در تاپیکهاشون میشه دید@masoomehh ...

عزیزدلمممم😍😍😍

بیا بغلممم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
قشنگِ من😍🥰🫂

🤍🫂

مهربون

خدانکنه عزیزدلمهمیشه سالم و تندرست باشی و بدرخشی

🫂❤تاج سری شما

https://t.me/+BvhjpSH8WjY3MzVk  به چنل من خوش اومدید 🤗لینک رو توی سیو مسیج تلگرامت سیو کن و وارد چنلم شو🦦☕آره زنده موندم اما زندگی نکردنم دست خودم نیست... 

قربونت برم من 🥹

من تا حالا افتخار هم صحبتی با شمارو نداشتم اما تو تاپیکای مختلف دیدم کاربری شمارو 

به شدت برا شخصیتتون احترام قائلم و برام محترم بودین و هستین ...

محل درج امضای کاربر : زهره هستم 🧚🏻‍♀️ یک عدد اقتصاد دانِ مملکت [ 🌍💰 ، 📚 ] ... دارای سابقهٔ سه ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور 🫱🏻‍🫲🏼 ... ممنون میشم اگر منو زهره صدا نکنید و فقط لفظ " خانم اقتصاد دان " رو به کار ببرید ! چرا که ما داریم اینجا زحـــمت میکشیم !!!! پس از این به بعد نگو زهره ❌ بگو خانوم اقتصاد دان ✅ بگو ببر اقتصادی منطقه ✅ بگو نبض اقتصاد خاور میانه و حومه ✅.

2810