2777
2789

فردا عقدی خاله همسرمه 

کسی منو دعوت نکرده 

امشب مادر شوهرم اومد خونمون من تنها بودم 

بعد اوت شهری ک عقدی اونجاس فردا ، من دانشجو ام فردا شب باید برگردم ک شنبه کلاس دارم گفتم منم فردا میرم دیگ گف عه کجا میری؟ 😑😑😑بعدم گف عههه یادم رفته با مامانت تماس بگیرم فقط به بابات گفتم از بس حواسم پرته 

تازه اومده بود از خواهر شوهرش گلایه میکرد ک دعوتش کرده اونم بهش تیکه انداخته و نمیخاد بیاد و .....

بنظرتون الان من برم یا نرم ؟ مامانم میگه نو دیگ از خودشونی وایه همین اصن دعوتت معنی نداره 🤨

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی

وقتی درست دعودت نکردن کجا بری😐

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
نمیدونم بخدا گیج شدم همش میگم نرم یه حرفه برم یه حرفففف

نرو اگه گلایه کرد بگو خبر نداشتم..

دقیقه نود هم که خبردار شدم. شرایط اومدن نداشتم

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

نرو اگه گلایه کرد بگو خبر نداشتم..دقیقه نود هم که خبردار شدم. شرایط اومدن نداشتم

میگم آلام اینجا بود داشتیم راجب عقد صحبت میکردیم عزیزم خوندی اصن چی نوشتیم 😂😂

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی