2777
2789

میخوام که ۶۰درصد واسه خودم باشم باقیش واسه اون ...

وقتمو با کلاس ، باشگاه ، با دوستام ، با خرید ، با کافه و رستوران و سینما و با خانواده بگذرونم حس میکنم قدر منو نمیدونه 🥲 اگه بپرسین چکارایی میکنه که به این نتیجه رسیدم میگم بهتون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از تو عقد که اینه عاقبتش چی میشه

چرا با حرف زدن مشکلاتو حل نمیکنین

به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

حتی اگه قدرتم بدونه باید برای خودت وقت بذاری

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

سنتی سنتی بوده فقط در حد خواستگاری همو شناخت داشتیم الانم اوکیم ولی مشکلات ریز و درشت داریم اونم بخاطر یکم تفاوتهایی تو اخلاقامونه . خ چکش کاری کردیم چالش هامون کم شده ولی اون یکم ها درست نمیشن نمیدونم چرااا 

از تو عقد که اینه عاقبتش چی میشهچرا با حرف زدن مشکلاتو حل نمیکنین

تو رو خدا نگین با هم حرف بزنین نمیتونیم با هم حرف بزنیم اخرش من بدهکار میشم 🙄🤐 تو هر بحثی که ریز و درشت با هم داشتیم کارمون اینه فراموشش کنیم و همو ببخشیم تموم بشه بره

مثلا نظری راجع به مشکلی میدم ردش میکنه و دیدم گاهی حس خودش قابل اتکاتره تا نظر و دلیل من ، انگار من ادم بافکری نیستم واسش ، ناراحت میشم گاهی از شوخیاش یا مسخره کردناش مجبورم بگم ناراحت نیستم چون اعصابش خرد میشه اگه بگم ناراحتم کرده و احتمالشم زیاده بخواد ناراحت بشه و باهم ب مشکل بخوریم و بحث و قهررررر . ناراحتیم ناز کردنم قهر کردنم براش مهم نیس . نمیدونم از لجبازیه یا چی ... خودشم میگه . حس میکنم زیادی جلوش خودم بودم باید ازش فاصله بگیرم 

2810