2777
2789
عنوان

شام چی دارین 📸عکس از خوشمزه هاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1245 بازدید | 89 پست
فسنجونی ک از ناهار مونده

منم امشب فسنجون گذاشتم این ماکارونی برای دیشب پریشبه.

تو گمج گذاشتم نمیدونم چرا خوب جا نمیوفته خوب نمیشه

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😭😭😭😭من شروعش کردممم در حال پخشوای تهش اسپویل شده واسم سمتشم نمیرم 😭

ای واای متنفرم از اسپویل 😔😔😔💓💓💓🖤🖤🖤😂😂😂😂🔪

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 
2805
، سلااااااااااااااام عشقم 🤗🤗🤗🤗🤗ظرف هارو شستی؟ 😂😂💜💜💜💜💜💜💜چه کنم تو هر تاپیک بایید بااااش ...

اره شستم😂😂😂😂😂😂😂😂😂

همسر رسمی چوی سوبین متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

آش رشته خیلی بدمزه ای داریم عووق به زور خوردمش😑 البته من کلا از آش رشته بدم میاد

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.
اسی اون کلم قرمزا رو رنده کنی بهتر خورده میشن خیلی سفتن

حوصله ام نکشید🫢

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
ماهم نهار ماکارونی داشتیم،باعدس و کشمش درست کردم خیلیی خوشمزه شد،مامانم بردش باغ،شام چیزی ندارم بخور ...

تاحالا عدس و کشمش نخوردم با ماکارانی،چطور میشه؟

منم امشب فسنجون گذاشتم این ماکارونی برای دیشب پریشبه.تو گمج گذاشتم نمیدونم چرا خوب جا نمیوفته خوب نم ...

گردوت باید خوب له کنی 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
نهههه منتظرم کلش بیاد بعد ببینم اخرین چیزی که تزش دیدم ملکه وو بوود که...

یه سریال خیییلی خوب ازش بگو ببینم.

مکیش🙁

چ نوع غذایی؟

نوش جان مبارکتون باشه ما که رفتیم سوپ بخوریم😔💓

نوش جونتون.

من سوپ دوست دارم،شام فردا شبمه

2809