2777
2789
عنوان

شام چی دارین 📸عکس از خوشمزه هاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1270 بازدید | 89 پست
آش رشته

به به عاشقشم

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
کلم‌ قرمز نیست بنفشه

آها حالا فرقی ندار بنفش یا سفید رنده بشه بهتره

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکی کمههه باید هزار نسخه ازش میزد خدا😭خیلیی سریال جدیدش و دیدییی

نهههه 

منتظرم کلش بیاد بعد ببینم 

اخرین چیزی که تزش دیدم ملکه وو بوود 

که... 

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 
2805
اسییییییییی😭😭😭😭

جانم 🫢

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
یکی کمههه باید هزار نسخه ازش میزد خدا😭خیلیی سریال جدیدش و دیدییی

نمی دونستم شماهم کیدرامری 

تو دوتا ااپیک قبلم مهمونی و دورهمی گرفتم همه کیدرامرا هستن خواستی شماهم برو دوستاتو تگ کن

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 
یکمم به من بده لوبیا

نوش جونتون.

کاش همسایه ام بودی

نهههه منتظرم کلش بیاد بعد ببینم اخرین چیزی که تزش دیدم ملکه وو بوود که...

😭😭😭😭

من شروعش کردممم در حال پخش

وای تهش اسپویل شده واسم سمتشم نمیرم 😭

I think I've seen this film before , and I didn't like the ending 🧃
لا اله الا الله خواهرم تو تاپیکا پرسه نزن مردم میدزدنت🗿🥸😂

، سلااااااااااااااام عشقم 🤗🤗🤗🤗🤗

ظرف هارو شستی؟ 

😂😂💜💜💜💜💜💜💜

چه کنم تو هر تاپیک بایید بااااششم

2809