2777
2789

با اینکه ۶ ساله عاشقانه منو همسرم همو میخوایم

تازه محرم شدیم

دیروز اولین رابطمونو داشتیم

از دیروز انگار دنیا رو سرم خراب شده حالم بهم میخوره از همه چی حالم بده همش میخوام گریه کنم

با اینکه دوس دارم همسرمو

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم نامزدم که راجب مسائل جنسی حرف میزنه حس بدی میگیرم خیلی هم دوستش دارم

نه ما این صحبتارو داشتیم اوکیم بودیم نمیدونم چرا اینجور شدم

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.

بخاطر اینه که باید از دنیای دخترونه خدافظی کنی،از هر کی میپرسم اینو میگه

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

شما نرمال نیستی گلم

یکی میگه طبیعیه یکی میگه نیست🤦‍♀️

بخاطر اینه که باید از دنیای دخترونه خدافظی کنی،از هر کی میپرسم اینو میگه

راجع کتاب

جزء از کل

راجع کتابجزء از کل

مرسی عزیزم💚🌱

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

نه ما این صحبتارو داشتیم اوکیم بودیم نمیدونم چرا اینجور شدم

اسی امضاتو خوندم

منم مث تو عاااااااااشق امام حسینم طوری ک دلم پرررر میکشه براش ی ان صورتم خیس میشه از مظلومیتش 

دلم پر مبکشه برا کربلاش...خیلی التماسشو کردمااا...ولی نخواس ک برم انگار

از خدام خیلیییییییی نااامیدم خیلی..ن بخاطر مشکلای کوجیک هاا...ی اتفاقایی تو این ۴ماه برام افتاد زندگیم پاااچید ازهم..رسیدم ب  افسردگی حاد بیماری قلب و و و 

نمیدونم...دلم خواس بت بگم همینطور ببخش از پرحرفیم

اسی امضاتو خوندممنم مث تو عاااااااااشق امام حسینم طوری ک دلم پرررر میکشه براش ی ان صورتم خیس میشه از ...

قربونت برم منم تا حالا قسمتم نشده کربلا

ولی بدون هر بار کسیو صدا کنی محاله جواب نده دیکه چه برسه اون کس ابا عبدلله باشه

آقای مهدی رسولی یه جمله داره خیلی دوسش دارم میگه امام صادق میفرماین شما بچه شیعه ها سرتون درد میگیره من امام صادق سرم درد میگیره،ما از مادر به شما نزدیک تریم

صبر کن عزیزکم صبر

نامزدم انشالله داره میره کربلا

سفارشتو میکنم دعات کنه🤍

2810