2777
2789
عنوان

شوهرم باهام قهر کرده بلاکم کرده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 48 پست
دیربیاد خونه نمبتونم اروم بشینم

در مقابل یه مرد آروم باش و خوش اخلاق مردا از زنای غر غر و فراری ان اگه دوست داری این شب از خونه بیرون موندناش دائم بشه وقتی اومد خونه باهاش دعوا کن ،من یه پیشنهادی دارم وقتی اومد خونه سریع برو بغلش کن بهش بگو دلم هزار راه رفت با صدای بعضی هم بگو ،بگو عشقم نگرانت شدم چرا گوشیت خاموش بود ،اون خودش از رفتار بچگانه اش خجالت میکشه و ببین چقدر قشنگ باهات رفتار کنه 

در انتظار فرشته کوچولویی که خدا قراره بهم بده ✨✨✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم با زبون خوش گفتم لازم نیست ما بریم گفت پس عروسی فردا شب هم لازم نیست بری سر این دیگه دعوامون شد

به همسرت بگو عزیزم من و تو جوونیم باید تو جشن های شاد و خوشحال کننده شرکت کنیم درست نیست از اول زندگی تو مراسم‌های غم شرکت کنیم این کارها برای بزرگ تر ها است

در مقابل یه مرد آروم باش و خوش اخلاق مردا از زنای غر غر و فراری ان اگه دوست داری این شب از خونه بیرو ...

قبلا هفته ای چندبار به بهونه با رفیقاش میرفت باغ ولگردی .

با هزارتا داستان تونستم درستش کنم ولی کافیه یه بحث کوچیک کنیم سریع بلاکم میکنه که رنگ نزنم بهش ،شب دیر میاد خونه.

خودش میگه از خدامه بحث کنیم منم برم با دوستان

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک
خب توقع های عجیب داره هرهفته میگه ختم فلانیه پاشو بریم.میگم بزرگترا میرن جاری از من بزرگتر نمیره من ...

شما همون کاربر ایفون پرومکسی؟؟

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

چقدر مثل شوهر منه😬😬😬ولی چند روز پیش قهر کردیم بحثمون جدی بود من بلاکش کردم اونم نفهمید کارم داشت زنگ زد دید گوشیم اشغاله فکر کرد چند ساعته دارم با گوشی حرف میزنم😀🤣🤣هیچی دیگ اومد خونه گوشیمو قائم کرد رفت بیرون😐😐😬😬

INFP(رویا پرداز)ScPD
تو هم برو با دوستات بیرون.. شرایطشو نداری؟

نه ندارم یبار بهش گفتم شب دیربیای خونه منم دیرمیام خونه رفتم تو کوچه قدم زدم یازده شب اومد تو کوچه منو دید عصبی شد بحثمون شد، بازم ادم نشد.

قبلا هفته ای چندبار به بهونه با رفیقاش میرفت باغ ولگردی .با هزارتا داستان تونستم درستش کنم ولی کافیه ...

پس شما هم بهونه و نقطه ضعف دستش نده من ،اوایل ازدواجم همیشه سر دوستای همسرم باهاش بحث میکردم و اون هی بدتر میشد تا اینکه به خودم اومدم و تصمیم گرفتم رویه ام و عوض کنم از اون به بعد وقتی می‌خواست بره با دوستاش نه تنها بحث نمی کردم بلکه میگفتم عزیزم برو خوش باش شوهر من کسی که هر روز با دوستاش بود الان شده دو سه ماه یکبار

کاملا حق با همسرته

چون برام پیش اومده میگم 

منم مادرم همسرم و خونوادش رو دعوت کرد خونمون 

همسرم به من گفت می‌خوام برم سرکار نمیتونم بیام منم گفتم عزیزم بخاطر من یک ساعت بیا و زود برو شروع کرد به کفر کردن و داد زدن که نمیتونم تو درکم نمیکنی و...

خلاصه که گذشت و خواهرش بهش زنگ زده بود گفته بود میام 

اومدن همسرم نه تنها خوشحالم نکرد بلکه احساس ناکافی بودن کردم که مگه من چیم کم بود که بهش گفتم نیومد با حرف خواهرش اومد ، تمام مهمونی ناراحت بودم و انگار خوشحال نبودم از بودن همسرم ... خلاصه گذشت ی روز خیلی آروم مطرح کردم که این موضوع چقدر اذیتم کرده چند شب پیش همچین موردی بود که همسرم مایل نبود بیاد اما بخاطر گفته من اومد گفت بخاطر احترام به تو یک ساعت میام می‌نشینم منم وقتی دیدم به اندازه کافی بوده خودم قبل از اینکه بقیه مهمونا پاشن گفتم بهش میتونی بری که حوصلت سر نره

ببین عزیزم احترام احترام احترام !!!!! 

روی حرف همسرت نه نیار من همسرم بهم بگه بمیر میمیرم نه که برده اون باشم!!!! بلکه میدونم احترام این قضیه به خودم برمیگرده!!! با همسرت مشاجره نکن هیچ وقت 

من باشم تنها نمیمونم خونه با مادرشوهرم میرم،شبم میرم خونشون میمونم میگم میترسم فلانی دیر میاد که بفهمن پسرشون چه دست گلیه

اونم هر وقت خواست بیاد

مشاور پوست و مو هستم❤️ دوست دارم کمکت کنم بهترین پوست و مو رو داشته باشی🤗🤗

کاملا حق با همسرتهچون برام پیش اومده میگم منم مادرم همسرم و خونوادش رو دعوت کرد خونمون همسرم به من گ ...

گلم همسرم نمیدونه که با حرف مادرش قبول کردم برم ،زنگ زدم بهش بگم میرم که اصلا جوابمو نداد

2810