2777
2789
عنوان

چکار کنم شوهر خائن دلش آتیش بگیره حسابی

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 59 پست
با نوزاد وقت نمیکنم جایی برم در حد خرید بتونم.

خب اشتباهه دیگه بچه مال هردوتونه همسرتونم وظیفه داره توی نگهداری از بچه کمک کنه تا شما هم فرصت داشته باشی واسه خودت.

یا خودش بچه رو نگه داره یه تایمی یا پرستار بگیره اگه هیچ کدومم نمیشه بذاره بچه رو چند ساعت خونه مادرش یا خواهرش

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید به خودم برسم حسابی

آره ببین ناخن مژه فیشال رنگ مو کراتین همشم با کارت اون😂

برو بیرون با دوستات خصوصاااا و دیر وقت بیا 

حساسه سر این چیزا؟

من "آدم خوبی" بودنم رو تغییر نمیدم ولی اینکه با کی "آدم خوبی" باشم رو تغییر میدم‌.

به نظر من 

وقتی خونه نیست بی خیال باش با بچه هات خوش باش . با دوستات و ...رفت و امد کن و اصلا موضوع را نشخوار فکری نکن و واسه کسی تعریف نکن انگار هیچی نشده .

اما گاهی مثلا شب که خوابه یهو توی خواب مثلا جیغ بزن و گریه کن با صدای بلند ..بگو خواب دیدم دوباره خیانت کردی و کلی زار و گریه و ....که عذاب وجدان بگیره .

بهش بگو خیانت چه برای زن چه مرد یک جور است طرف مقابل داغون و شکننده میکنه 

حداقل هفته ای یا دوهفته ای یک بار از خواب بپره با صدای گریه زنش و لرزیدن و اشک های زنشو ببینه ادب بشه .

خودت با تعریف کردن مشکلاتت واسه دوستات و حتی اینجا و ...تخلیه نکن .

خودتو و غصه هاتو سر شخص مقصر تخلیه کن .

در عوض وقتی نیست سبک و راحت به خودت و بچه هات برس 

به نظر من وقتی خونه نیست بی خیال باش با بچه هات خوش باش . با دوستات و ...رفت و امد کن و اصلا موضوع ر ...

تا دیروز مدام یادش میاوردم که عذاب وجدان بگیره امرکز بخاطر بچه ها و خودم بیخیال شدم و بهشم گفتم تو واسم اهمیت نداری عکسای عروسیمونم خط خطی کردم با چاقو.

اما فک کرد چون حالم خوبه همه حی تموم شده و برگشته به قبل خیانت. الان خوابید رفتم گفتم فردا آلبومو میارم عکساتو داغون میکنم فک نکن من فراموش کردم فقط بخاطر بچه ها حالمو خوب نشون میدم.

اما این که گفتی فکر خوبیه تو خواب گریه کنم ولی فک کنم بچه ها بیدار میشن اون تو اتاق نشنوه 😄

ولی اگه جلوش بگی و بخندی فکر میکنه برات مهم نبوده و تکرار میکنه فکر میکنه بلا نسبت ساده ای یا خودتم ...

امروز همین شد فک کرد من بخشیدمش. فردا نوبت زوج درمانی داریم من باید برم جلسه اول خودش رفت. دکتر گفته یک جلسه خانمت بیاد که بعد ازون تست بگیره و ادامه مشاوره 

حداقل هفته ای یا دوهفته ای یک بار از خواب بپره با صدای گریه زنش و لرزیدن و اشک های زنشو ببینه ادب بش ...

اگه متنی چیزی درباره خیانت دارین بفرستین که جگرش آتیش بگیره