2777
2789
عنوان

این حرف رو به دوستم بگم بده

126 بازدید | 16 پست

من دانشجوئم

یه همکلاسی هم دارم که خونمون یکی دوتا محله فرقشه

و با هم بیمارستان میریم

من یه روزایی ماشین میبرم و اونم خونشون تو راهه سوار میکنم و با هم میریم

ولی حالا از ماه بعد یه بیمارستان دیگه میریم که دیگه خونه دوستم تو مسیر نیست،زشته بهش بگم تا یه جایی با اسنپ بیا بعد سوارت کنیم بریم؟برگشتن هم دوباره تا اونجایی که مسیر مشترکه پیادش کنم و بگم اسنپ بگیره؟

بده؟بگید چطور بیانش کنم؟

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من بگی مردگریز؟بگو به کتفم!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وظیفت نیست نمیخواد چیزی بگی کلا

دوست من هر روز از جلوی در ما رد میشن میره دانشگاه خیر ندیده یه بار نگفت بیایم دنبالت. منم با اسنپ میرم

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

اینم بگم از اونجا اسنپ بگیره هزینه اسنپش نصف میشه

و من اینکه نمیتونم خونشون برسونمش چون مسیرم دور میشه و ماشین داداشمم هست خودم از مسیر اصلی و پول بنزین خجالت زده داداشمم

ولی میترسم به همکلاسیم بگم ناراحت شه

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من بگی مردگریز؟بگو به کتفم!

@11aye    

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
وای وای میشه یچیزی بگم تایپک قبل کنمورت رو دیدم میشه یچیزی بپرسم ازت

آر بپرس

آر بپرس

پزشکی میخونی؟ 

یه تاپیک دیدم نوشته بودی درصدام پایینه یهو رفت بعدش 

حدودا چند بود درصدات 

من با ویدیو خیلی خوب میخونم و خیلی درصدام بهتر شدن ولی میترسم تموم نشن برای دو درس میبینم بقیه ش هم یه مدت دیگه تستی میخوام ببینم این استرس تموم نشدند خیلی اذیت میکنه میشه یکم راهنمایی کنی

دوستیای واقعی حساب و کتاب و احترام دارن
پس با لبخند حرفتو بهش بزن، بگو مسیرمون بده افتاده; میخای من از یجایی تا بیمارستان برسونمت و از بیمارستان هم تا فلان میدان بیارمت و بقیه مسیر رو با اسنپ بری؟ یا چی

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
پزشکی میخونی؟ یه تاپیک دیدم نوشته بودی درصدام پایینه یهو رفت بعدش حدودا چند بود درصدات من با ویدیو خ ...

عزیزم من پزشکی نمیخونم

یه رشته پیراپزشکی میخونم

قصد کنکور مجدد داشتم

اها درسته ممنون

خواهش میکنم

چندتا پیج کنکوری دنبال میکنم میگفتن دیدن ویدیو برای همه ی درس ها اشتباهه چون وقت گیره

مگر اینکه خیلی ضعیف باشی

بهتره درس هایی که بیشتر ضعف داری ببینی و یا مباحثی از درس که توشون ضعیف تری