2777
2789
عنوان

سحرم بلاخره امروز زایمان کردم 👩‍🍼🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 8221 بازدید | 497 پست
مگه نباید هرروز پیپی کنه؟راستی براش ناف بند می‌بندی؟

نه نمیبندم

پسر من عین داداشمه هر دوروز یه بار شکمش کار میکنه منم ترجیح میدم بشورمش تا بخام با دستمال مرطوب تمیز کنم

بعضی بچه ها عین پسر خواهذ شوهرم روزانه چهار پنج بار مدفوع میکنن بعضی ها چن روز یه بار 🤷🏻‍♀️

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکه سحر جان چگده خوشگله ایشالا عروسش کنی😍😍❤️❤️😘😘

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

@نگو_پشمام_بگوچه_جالب اینم رفت داغ ترین😂🖐🏻

وقتی میگم نرو واسه همینه میگم دیگ 🚶‍♀️🥲

کی میخاد از رو بیکاریش تاپیک های بقیه رو پربازدید کنه😂😂😂🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

البته بهتره بگم با سسشعراش

از یجایی به بعد دیگه هیچ تلاشی نمیکنی اشکاتو حروم نمیکنی اعصابتو بهم نمیریزی نسبت به همه چیز خنثی میشی میزنی به بیخیالی و میگی هرچی شد شد اصراری برا بودنش نمیکنی نه امیدی میمونه نه احساسی دیگه حوصله اینکه بشینی ساعت ها بحث کنی و خودتو ثابت کنی رو نداری مقصر تو نیستی نه همه ادما از یجایی به بعد خسته میشن.خسته از بحث خسته از غصه خوردن.گاهی وقتا بهترین چیز سکوته سکوتت خیلی چیزارو میفهمونه_من فقط خسته شدم! :)

2805
مبارکه سحر جان چگده خوشگله ایشالا عروسش کنی😍😍❤️❤️😘😘

فدات شم خیلی درد دارم هی هم میگن پاشو راه برو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

فدات شم خیلی درد دارم هی هم میگن پاشو راه برو

عزیزم اروم اروم راه بری خوبه تا دیدی دردت میاد بخواب

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

نمیزارن گفتن راه برو

خب بگو درد دارم چقدر ظالمن

عکس نی نی کو؟

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

سلام گلم منم دعا کردی ؟‌ماریام گفتم ب عشقم برسم:)

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

از الان دوس پسر پیدا کرده دخمل🚶🏻‍♀️

دست رو نقطه ضعف من گذاشتین 😂

کو دوست پسر 🔪🔪

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

2810