2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم خانواده ت آداب معاشرت بلد نیستن ناراحت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804
واسه منم همینن حالا خانواده من نقطه مقابل اوناخیلی سخته خیلی

دقیقا ما هم همینطور، خانواده خودم خیلی خونگرم و اجتماعی و آداب دان، بعد اینا اینجوری، هربار اینا رو میبینیم خجالت زده میشم جلو خانواده م، مادربزرگم فوت کرد پدر شوهر و مادرشوهرم نه تنها هیچ کدوم از مراسما نیومدن حتی خانواده شون یه زنگ نزدن تسلیت بگن، آخر خودم گفتم لطفا زنگ بزنید به مامانم تسلیت بگید، آخه مگه توی غار بزرگ شدن

حالا چیکار داشتی بگی خودش که میدونسته حتما

خب چیکار کنم خسته شدم از دستشون از رفتارهای اشتباهشون، واقعا خودمو مجبور میکنم باهاشون رفت و آمد کنم و تحمل کنم واسه همین از نظر روحی اذیت میشم

چه واژه های قشنگ و در خوری رو انتخاب کردی برای فامیلات

فامیلای من نیستن، فامیل های من مثل اینا رفتارشون مثل غار نشین ها نیست، اینا آدمایی هستن که به واسطه شوهرم فقط مجبورم تحملشون کنم

خب چه لزومی داشت به رو شوهرت بیاری؟الان باید چیکارکنه؟خودتو جلو شوهرت خراب نکن هرچیه خانوادشه ارزشو ...

آخه همه رفتارهای اونا از نظر من بی احترامیه ولی از نظر شوهرم عادیه، من هربار میرم اونجا حس میکنم داره بهم بی احترامی میشه، همه ش مامانم اینا میگن اینا چرا اینجورین خسته شدم دیگه

قبل ازدواج دقت میکردی مهمونی میرفتی میومدی مشخص نبود؟؟؟

قبل ازدواج زیاد رفت و آمد نکردیم که دقیقا اشتباهم همینجا بود

منو شوهرم دوست بودیم وقتی اومدن خواستگاری چون فکر میکردم دیگه خودشو میشناسم و خوبه پس همه چی حله، بعد ۲۰ روز عقد کردیم، اصلا فکر نمیکردم خانواده اینقدر ملاک باشه که هر روز به خاطر اینا گند بخوره توی اعصابم

خب بعضی ها رفت و امد نکردن بلد نیستند اما مسخره کردن نداره رفتارشون...با این کارت خودت رو از چشم شوه ...

رفتار مسخره رو آدم مسخره میکنه دیگه

پسر خاله شون سرطان پیشرفته داشت وقتی بیمارستان بود فقط منو شوهرم رفتیم عیادت بنده خدا چند ماه بعدش مرد، اینا پاشدن واسه مراسم خطمش رفتن کل فامیل توی رونون بهمون چرت و پرت میگفتن که آره اون موقع که مریض بود یه عیادت نیومدن حالا واسه مرگش اومدن، سکه یه پول شدیم

شمام لابد از اونایی که فکر میکنی همه باید واسه معاشرت با شما له له بزنن! جمع کن بابا!

لیاقت میخواد که هر کسی نداره، تو جمع کن گمشو برون از تاپیک من، معلومه خودتم غار نشینی که حرف زدن بلد نیستی

2809