ولی من تیکه ننداختم حقیقتو گفتم، توی فامیل هیشکی باهاشون رفت و آمد نمیکنه نه خانواده پدری نه خانواده مادری، واسه پاگشا خانواده منو دعوت کرده بودن همه چپیده بودن توی آشپزخونه هیچ کدوم نمیومدن بشینن پیش مهمون، انگار ما اومدیم رستوران مثلا، اصلا بلد نیستن چطور باید رفتار کنن و این حتی به بچه هاشونم منتقل شده، دخترای خواهرشوهرم حتی بلد نیستن کسی از در میاد درست سلام و احوالپرسی کنن عین منگلا نگاه میکنن فقط
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اخه دیگه این گفتن دردی دوا نمیکنه غیر از شرمنده شدن همسرتون فایده ش چیه.شما و همسرتون پایه گذار رفتارهای خوب تو این خانواده باشین اگر منعطف باشن تغییر میکنن وگرنه با زخم زبان زدن ، دعوا و قطع رابطه هم تغییر نمیکنن
علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫