2777
2789

سلام خانوما من هفته ۲۶ هستم

آخرین سونو هفته ۲۱ رفته بودم که طول سرویکس ۴۲ بود همه چیمم نرمال بود بعد مامانم بیمارستان بستری شد من چند روز خیلی استرس داشتم و سرپا بودم حدودا ۲ هفته پیش بود که دردهای پریودی میومد میرفت روزی ۲،۳ بار هم با فاصله چند ساعت کل شکمم سفت میشد و نفسم بالا نمیومد زنگ زدم دکتر رفتم بیمارستام معاینه واژینال کردن گفتن دهانه رحم بستس دکترمم ۱۰ روز شیاف پروژسترون داد

الان چند روزه که شیافا تموم شدن گه گاهی درد پریودی خفیف دارم صبحم باز وقتی سرپا بودم شکمم سفت شد دراز کشیدم خوب شد چهارشنبه باز نوبت سونو کنترل دارم

چیکار کنم به نظرتون خسته شدم از استرس باز برم بیمارستان؟ یا اینا انقباضای کاذبه؟

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بهتری یه سونو بدی عزیزم

بادکترتم مشورت کن. 

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»

همون شیاف بزن و کاملا استراحت کن به پهلو یخواب

نگران نباش عزیزم

همون شیاف جای بچه رو محکم میکنه

منم 20 هفته انقباض و درد گرفتم شیاف مصرف کردم و دو سه روز استراحت کردم

هرچند انقباض ها الانم گاهی میاد

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون شیاف بزن و کاملا استراحت کن به پهلو یخوابنگران نباش عزیزمهمون شیاف جای بچه رو محکم میکنهمنم 20 ...

شیاف ۱۰ تا داده بود تموم شده ۴ روزه

یعنی خودم بازم شیاف بزنم؟

پری روز دکتر بودم گفت چیزی نیس نگران نباش ولی به نظرم خیلی بیخیاله میترسم اتفاقی بیفته

شما تا کی شیاف استفاده میکردی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شیاف ۱۰ تا داده بود تموم شده ۴ روزهیعنی خودم بازم شیاف بزنم؟پری روز دکتر بودم گفت چیزی نیس نگران نبا ...

منم یه بسته استفاده کردم البته قرص هم بهم داده بود 

الانم لکه بینی گرفته بودم یه قرص دیگه مصرف میکنم

نگران نباش عزیز شما کاملا استراحت کن

چیزی جابه جا نکن

فشار عصبی هم به خودت وارد نکن

میخوای یه تماس با مطب بگیر ببین چی میگه عزیز 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم یه بسته استفاده کردم البته قرص هم بهم داده بود الانم لکه بینی گرفته بودم یه قرص دیگه مصرف میکنمن ...

شما انقباضاتون چطوری بود؟ چند ثانیه طول میکشید و روزی چند بار بود؟

استراحت که میکنم فقط برای کارای روزمره بلند میشم اونم کوتاه

از شانس من همیشه آخر هفته ها برام یه اتفاقایی میفته که نه دکترم هست نه سونو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی شرایطت رو میدونی چرا داری به خودت واون بچه صدمه میزنی؟؟؟؟ ۱۲ هفته استراحت کن فقط همین من به ج ...

چقدر راحت قضاوت میکنین نظرم میدین؟؟؟ من چیکار کردم که صدنه بزنم؟؟؟ 😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما انقباضاتون چطوری بود؟ چند ثانیه طول میکشید و روزی چند بار بود؟استراحت که میکنم فقط برای کارای رو ...

یهویی عین پریودی میگرفت کل شکمم درد میگرفت سفت میشد 

روزی چندین بار این اتفاق پیش می‌ومد

تا تکون میخورم انقباض داشتم حتی دراز کشیده بودم انقباض داشتم 

بچه انگار داشت به دنیا میومد دیگه درد زایمان بود انگار😅

کم کم با استراحت بهتر شد

مایعات تا میتونی بخور هرچی مایعات بخوری انقباضاتت کمتر میشه عزیز اینو دکتر بهم گفت 

اگه دهانه رحم بستست نگرانی به خودت وارد نکن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40