2777
2789

مثلا میگن از اولین روز اخرین پریودیت حساب میکنن 

اولین روز ک تا چندروز پری هستی حالا بسته ب چندروزه بودن ک با هرکس متفاوته بعدشم هم من تقریبا ۱۲ پریم اولین اقدامم بوده و باز ی روز درمیان این وسط هم خب معلوم نیست ک دقیقا کدوم روز اسپرم و تخمک جفت شدن و اینک خود لقاح هم ک میگن بعد دوهفته صورت میگیره و از اولین روز صورت گرفتن لقاح میگن بارداری 

پ چطور دکتر ب طرف یا بمن گفته یک ماه هستی عجببب

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سیکل بارداری از اولین روز آخرین پریودتون محاسبه میشه چون قبل از لقاح برای جنین احتمالی داشته جایگاهی ...

ببخشید متوجه منظورتون نشدم ....

مثلا من ۱۳ مهرماه پری شدم ۱۷ پاک و درروز ۲۴ اولین اقدامم بوده 

و دارم ب این فک میکنم ک تو این س بار اقدام تو کدوم اقدام گرفته و چطور میگن دو هفته یا ی ماه ..

2804
براساس اندازه جنین و بسته شدن دهانه رحم

خب من خو اصلا ازمایش یا دیدنی در کار نبود فقط ازمایش خونم رو دید همین ....

تازه امروز ازمایش خونم رو دادم و گفتن بارداری بعد هم گفت کی پریود شدی اخرین بارگفتم ۱۳ .بعد گفت ی ماهته ..درحالی ک بنظرم این درست نیس

ببخشید متوجه منظورتون نشدم ....مثلا من ۱۳ مهرماه پری شدم ۱۷ پاک و درروز ۲۴ اولین اقدامم بوده و دارم ...

مگه فرقی میکنه با کدوم اقدام نتیجه حاصل شده ؟ 

اگر در فاصله دو پریود چندتا اقدام موثر داشته باشید و یکیش به بارداری ختم شده باشه فرقی نمیکنه سن بارداری همشون یکی هست 

خب من خو اصلا ازمایش یا دیدنی در کار نبود فقط ازمایش خونم رو دید همین ....تازه امروز ازمایش خونم رو ...

کمتر گفتن؟

خب ببین کی نزدیکی داشتی؟

و کی پریود شدی؟

سونوگرافی دقیقه نه آزمایش

مگه فرقی میکنه با کدوم اقدام نتیجه حاصل شده ؟ اگر در فاصله دو پریود چندتا اقدام موثر داشته باشید و ی ...

من نمیدونستم ک فرق نمیکنه و از اونجایی هم ک اصلا معلوم نیس کدوم روز و کدوم بار اقدام گرفته برام سوال شد ک چطور محاسبه میکنن..من تقریبا س روز نزدیک تخمک گذاریم داشتم فقط اقدام

خب من خو اصلا ازمایش یا دیدنی در کار نبود فقط ازمایش خونم رو دید همین ....تازه امروز ازمایش خونم رو ...

کمتر گفتن؟

خب ببین کی نزدیکی داشتی؟

و کی پریود شدی؟

سونوگرافی دقیقه نه آزمایش

کمتر گفتن؟خب ببین کی نزدیکی داشتی؟و کی پریود شدی؟سونوگرافی دقیقه نه آزمایش

بیشتر بنظرم گفته اخه اولین روز پریودی خو نباید جز بارداری حساب بشه معلوم نیس ک کی لقاح صورت گرفته...

تو کدوم سونو مشخص میشه؟؟؟ک دقیقه بچه چند هفتگیش هست؟

2809