2777
2789

با احترام به تمام خانومای خونه دار و مادرا

هر کسی یه راهی برای زندگیش انتخاب میکنه و از یه راه دیگه خوشش نمیاد

من میترسم از روزی که هیچ شغلی پیدا نکنم و به هیچ جا نرسم و مجبوری ازدواج کنم و مجبور شم بچه هامو تو خونم بزرگ کنم و از شوهرم پول تو جیبی بگیرم

یعنی سرنوشت منم قراره همینطور بشی؟اگه نتونم از رشته مورد علاقم قبول شم باید چه غلطی بکنم

الان من همونم که گفتی :( 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

یه جوری میگی انگار یکی اسلحه گذاشته پشت سرت مجبورت میکنه اون مدلی که اون میگه زندگی کنی! خب اگه هدف داری باید بچسبی بهش تا بهش برسی یعنی چی اگه نرسم چی! اگه نرسی نداریم باید برسی

خاص بودن توی انسان درستی بودن هست نه توی شغل پیدا کردن و ...

میخوای پروفسور بشی؟! پروفسور زیاده 😄

میخوای دکتر بشی؟! مثل برگ خزون ریخته 😆

آدم ناب و خوبی باش تا معمولی نباشی.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

خب تمام تلاشتو بکن که قبول بشی ولی حتما حتما سعی کن از نظر مالی مستقل بشی 

من همسرم وضع مالیش خوبه اصلا هم خسیس نیست ولی واقعا از ته دلم اعتقاد دارم حتما زن باید از نظر مالی مستقل باشه 

به جای این فکرا

تمرکزت بزار روی هدفت

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

عزیزم من لیسانس دارم تمام دوره های تخصصی ارایشی رو هم گذروندم و سالنی هم واسه خودم داشتم بعد ازدواج جمع کردم 

نشستم تو خونه بقول شما بچه هامو بزرگ میکنم پولمم شوهرم میده 

چرا فکر میکنید بده اخه؟

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا به هدفت نرسیدی ول کن‌نباش

اون زندگی ای هم ک گفتی بد نیست

چون ممکنه همون خانمه از نظر شما معمولی اتفاقا نقش خیلی پررنگ تری داشته باشه توی جامعه

و فقط شما ازش خبر نداری

عزیزم اگه احساس خوشبختی میکنی دیگه اهمیت ندارهمن فقط اون شکلی احساس خوشبختی نمیکنم ببین چجوری حالت خ ...

حال خوب من با پزشک شدن خوب میشد .

یه عمر درس خوندم زحمت کشیدم قبول نشدم 

اخرش رفتم یه رشته درپیتی انتخاب کردم  تا شاغل بشم . اما بازم هیچی نشدم 

حس پوچی دارم . همش توی خونه بشور بساب بچه بزرگ کن . اینارو منم قبول ندارم . حس بد بهم دست میده‌.

امامجبورم .افسرده هم شدم . شغل هم گیرم نیومد

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
عزیزم من لیسانس دارم تمام دوره های تخصصی ارایشی رو هم گذروندم و سالنی هم واسه خودم داشتم بعد ازدواج ...

عزیزم من مثل اینکه میگم از معلم شدن خوشم نمیاد

از خونه دار شدن و حتی مادر شدن همینطور

مگه همه باید از هر مدلی که شما خوشتون میاد خوششون بیاد

2809