2777
2789

دعام کن توروخدا شرایط سختی گذروندنم زندگیمو بگم جیگرهمه اتیش میگیره جیگر منو اتیش زدن با دعاتون شاید خدا نجاتم داد چندین سال من دق مرگ شدم ولی هنپز تفس میکشم حکمتش چیه خدایا 😭دعام کن😭

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااااتتت دعام کنید♥️😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804
بابا طلسم واینا دروغه منم گفتن طلسمت کردن و اینا ولی من چون باور ندارم راحت زندگیمو میکنم

بدبختی های عجیب غریب و سنگینی و بی قراری بدختی گریه زاری کابوس و جن و سیاهی زندگیم دروغه؟؟؟؟؟؟؟؟؟میذونی من چی کشیدم

پیر شدنم در‌غه؟؟ زجر کشیدنم درپغه؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااااتتت دعام کنید♥️😭
بدبختی های عجیب غریب و سنگینی و بی قراری بدختی گریه زاری کابوس و جن و سیاهی زندگیم دروغه؟؟؟؟؟؟؟؟؟میذ ...

ببین چون بهش باور داری بیشتر اونا رو جذب میکنی سمت خودت 

اگه توجه کنی آدمهایی ک بدبختن هر روز ی بدبختی دیگ بهشون اصافه میشه چون با ذهنشون جذب میکنن

من بهم گفتن طلسم داری من گفتم برو بابا و با اینکه میدونم هستن کسانی ک آنقدر ذاتشون سیاهه ک اینکارو کردن با من ولی من چون باور ندارم وذهنم مشغول کارهای دیگس، اصلا بهش فکرم نمیکنم

من تا مدتها صداهای عجیب غریب می‌شنیدم حتی همین حالا از نیمه شب بگذره ونخوالم چیزهای عجیب غریب می‌شنوم ولی اهمیت نمیدم وسعی میکنم زود بخوابم

بعدم مگه قدرتی بالاتر خداوند متعال هست؟ بهت توصیه میکنم هر روز هرزوز ک از خواب بیدار شدی چهار قل، آیت الکرسی بخونی وهمیشه حرز امام جواد ک دعایی بسیار کوتاهه رو بنویسی و همراهت داشته باشی ببین دیگ طلسمی بهت نفوذ میکنع

فقط اون حذر رو بعد نماز صبحت و درحالی ک وضو داری بنویس دو خط بیشتر نیست اولشم اینه یا نور یا برهان 

رابططت رو با خدا بهتر کن  ومطمن باش همه چیز بهتر میشه 

ان شاءالله مشکلت حل شه و الله ب دلت ارامش بده سعی کن هیچوقت نماز و قران خودنو ترک نکنی همشه بخون تو هر شرایطی خیلی ارامش میدن❤😊

من سپردم ب خودش،هر چه الله بخاهد.!)🫠400/6 اگه چیزی خواستی بگی بیا اینجا بگو🫠https://daigo.ir/secret/5484421498

من دوتا مادربزرگ دارم 

یکی همیشه درحال عشق وحال وگشت وگذار بوده از جوونی  مادربزرگ پدریم هست

یکی همیشه تو خونه نفرین به زمین وزمان ک من بدبختم وفلان مادربزرگ مادریم

ببین تو زندگی بلایی نبوده که سر مادربزرگ مادریم نیاد از بس همیشه نفوس بد میزنه تلقین منفی میکنه به زمان وزمین نفرین میکنه هزارتا مریضی داره چن بار اتاق عمل رفته الانم هیشکی دورش نمیره از بس اعصاب خورد کنه 

ولی مادربزرگ پدریم همین الان آنقدر دل به نشاطه خداروشکر آدم میبینتش جیگرش خال میاد از بس خوش برخورده همیشه هم دنبال اینه بره تفریح و گشت گذار با اینکه سنش بالاتر اون مادربزرگم هست خیلی مریضیش کمتره 

حالا خودت حساب کن

من دوتا مادربزرگ دارم یکی همیشه درحال عشق وحال وگشت وگذار بوده از جوونی مادربزرگ پدریم هستیکی همیشه ...

دقیقا اعصاب و روحیه خود ادم خیلی تو اتفاقای زندگی که برا ادم پیش می آد و وضعیت سلامت جسمی تاثیر داره ، این خانومم احساس می کنم مشکل اعصاب داره همش فکر می کنه براش دعا گرفتن می خوان بدبختش کنند کاش به خودش بیاد مراجعه کنه به متخصص اعصاب و روان

دقیقا اعصاب و روحیه خود ادم خیلی تو اتفاقای زندگی که برا ادم پیش می آد و وضعیت سلامت جسمی تاثیر داره ...

مریض روانی خودتی که میای به مشکلات من همچین برچسبی میزنی

از زندگی من هیچی نمیدونی و همچین حرفی به من میزنی

لابد انتظار داری تو سایت عمومی ریز به ریز کارایی که با من کردو برات بگم تا بفهمی مشکل اعصاب ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا اعصاب و روحیه خود ادم خیلی تو اتفاقای زندگی که برا ادم پیش می آد و وضعیت سلامت جسمی تاثیر داره ...

ته کلماتت بوی اینو میده که چی هستی بخوای بدبختت کنه؟ اره حتما خیلی ارزشمند ترازینی بودم که الان بیام وقتمو هدر بدم و اینجا تاپیک بزنم

نگران نباش اره  دارم حیف میشم دارم هدر میرم برای همینه که دارم میسوزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2809