2777
2789
عنوان

ادم بدیم ک منتظرم بچم سقط شه

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 30 پست
ن بد نیستی منم اوایل بارداریم حال روحیم ب شدت بد بود و همش منتظر سقط بودم بعد دیگه کم کم کنار اومدما ...

چجوری کنار اومدی؟

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نمیدونم چی بگم

یکی عین من گاهی براش میمیرم خدا نمیده

یکی ام اینجوری

انشاالله هرچی صلاحه همون بشه

اگه میتونی برو مشاوری روانشناسی تا روحیه ت رو درمان کنی

ولی اگه موند بهش عشق بده❣️

عزیزم نمیدونم چی بگمیکی عین من گاهی براش میمیرم خدا نمیدهیکی ام اینجوریانشاالله هرچی صلاحه همون بشها ...

عاشقشم 

دوسش دارم

ولی زود بود

از اونور دخترم

خیلی کوچولوه

ب شدت میترسم ضربه سختی ب روحیش بخوره

الان تمام توجه خانواده خودم و شوهرم ب دخترمه

میترسم یهو این همه توجه ازش گرفته شه

یعنی ان تی وآنومالی هم نرفتی؟هیچی؟

نه هنوز نرفتم هنوز کنار نیومدم نمیدونم چن وقتمه همش فکر سقط تو سرمه اصلا شرایطشو ندارم خدا کمکم کنه فقط 

نه هنوز نرفتم هنوز کنار نیومدم نمیدونم چن وقتمه همش فکر سقط تو سرمه اصلا شرایطشو ندارم خدا کمکم کنه ...

عزیزم وقتی داره تکون میخوره دیگه ۱۶هفته ای فک کنم...برو سونوهاتو انجام بده جنسیتشم بهت میگن بخدا بعدا پشیمون میشی از این افکارت..دوست من گذاشت بچش دوسالش شد سریع حامله شد تا باهم باشن..شما ی شیش ماه تا دوسالگیش فرقه..نمیگم همه باید مثل هم باشن ولی خب این خاست خدا بوده حتما خوده خدا کمکت میکنه گلم

عاشقشم دوسش دارمولی زود بوداز اونور دخترمخیلی کوچولوهب شدت میترسم ضربه سختی ب روحیش بخورهالان تمام ت ...

نگران نباش پیج مهسا مطهریان رو دنبال کن من مادریش رو خیلی دوست دارم دخترشم کوچیکه ولی بزرگتر از دختر شماست فکر کنم مهد میره و الان دومی رو بارداره و واقعا برخوردش با دختر اولش عالیه میدونم که از مشاور کمک میگیره

عاشقشم دوسش دارمولی زود بوداز اونور دخترمخیلی کوچولوهب شدت میترسم ضربه سختی ب روحیش بخورهالان تمام ت ...

خاله ی منم عین شما بچه هاش با یکسال فاصله سنی دنیا اومدن

شهر غریب بود و تنها اولش اذیت بود اما الان راضیه دیگه بزرگ شدن  و راحته 

ی دونهاین دومیهاولیم یک سال و نیمه

نگفتی چندسالته 

ولی من بودم از خوشحالی پر در میوردم الان بچه اولمو باردارم ۸ هفته هستم لحظه شماری میکنم بیاد ک اقدام کنم واسه بچه دوم 

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم وقتی داره تکون میخوره دیگه ۱۶هفته ای فک کنم...برو سونوهاتو انجام بده جنسیتشم بهت میگن بخدا بعد ...

هعی ممنونم عزیزم ازت 💛💛

27

بهترین سنه واسه مادر شدن 

من الان ۳۱ اگر برگردم ب عقب زودتر بچه هایی ک میخاستمو میوردم تو این سن یکم سختمه بارداری بچه داری ولی توفکرشم بعدیو هم زود بیارم ک دیگه تموم شه فایلش من این بچم دختره بعدیم واقعا جنسیتش مهم نی اگر دختر بود میشه خواهر این اگر پسر بود داداشش میشه

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810