2777
2789
عنوان

وام ازدواج

91 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من دیروز هم تاپیک زدم ولی هیچکس جوابمو نداد خواهش می کنم اگه کسی میدونه حتی جواب تقریبی، لطفا بهم بگه خیلی اضطراریه.

کسی جدیدا وام ازدواج گرفته؟ چه مدت طول میکشه تا وام رو واریز کنند؟ مبلغش چقدر هست؟ و چند تا ضامن میخواد؟

ممنون میشم جواب بدید🫠🙏🌱🫶

نفری 300.و اینکه بستگی ب اون بانکی داره ک ثبت نام میکنی موقع ثبت نام مینویسه کدوم بانک چن نفر ثبت نام کرده بانکی ک تعداد کمتری داره انتخاب بکن 

لایک نکن دوست عزیز. فقط در صورت نیاز 

ما پارتي داشتيم ١٥روزه ريختن ولي شنيدم ك واس بعضيا تا ٦ماهم طول كشيده مبلغشم بستگي ب سن داره اقا زير ٢٥و خانوم زير ٢٣سال تمام ٣٥٠بيشتر از اين باشه سنشون نفري ٣٠٠ ضامنم دوتا ميخواد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چهار سال پیش گرفتم ، دوتا ضامن میخواد بعضی بانک ها آسون تر میگرفتن اما وام رو دیر تر پرداخت میکردن چون متقاضی بیشتر بود اما بانک هایی ک سخت میگرفتن زودتر پرداخت میکردن مثلا یادمه وام ما رو خیلی زود پرداخت کردن چون بانک برای ضامنین شرایط سختی گذاشته بود مثلا ضامن با پروانه کسب قبول نمی‌کرد فقط فیش حقوقی میخواست ، حقوق ضامن باید به حساب همون بانک میریخت ک فقط بازنشسته های تأمین اجتماعی و کادر درمان حقوقشون به اون بانک واریز میشد بعد باز بازنشسته هم قبول نمی‌کرد 😂 کلا به بدبختی ضامن جور کردیم اما همون موقع هم وام رو دادن

ما پارتي داشتيم ١٥روزه ريختن ولي شنيدم ك واس بعضيا تا ٦ماهم طول كشيده مبلغشم بستگي ب سن داره اقا زير ...

اوووو ۶ ماااه؟ چقدر دیر؟ دیرتر از این هم ممکنه بشه؟

من چهار سال پیش گرفتم ، دوتا ضامن میخواد بعضی بانک ها آسون تر میگرفتن اما وام رو دیر تر پرداخت میکرد ...

آها مرسی عزیزم، آخه فکر کنم جدیدا خیلی دیر میدن، از آشناهاتون کسی جدیدا نگرفته؟