2777
2789
خیلییی دلم میخاد کار کنم ولی ب شدت شوهرم مخالفه شکاک نیست نمیدونم چراا رو این قضیه گیر داده ک نه

نمیدونم تو شوهرتو بیشتر میشناسی

ببین همینارو اگه بهش بگی شاید راضی بشه

من قبل کار میکرم ولی الان بخاطر بچه نمیتونم

آرزومه دوباره برم سرکار و پول داشته باشم برای خودم

اصلا دلم نمیاد پولای شوهرمو خرج کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله ایشون خسته میشه و شما باید درکشون کنی اما درک کردن همه اش نباید یکطرفه باشه ..عادتش نده که فقط شما درک کنی چون تا ی جایی میتونی تحمل کنی بعدش دیگه نمیتونی ..باید برای شما هم وقت بزاره ..درک متقابل قشنگه ..(اما این صحبت هارو رو در رو انجام بده نه پشت تلفن )

2804
نه اصلا خسیس نیست خداروشکر یعنی میدونم اگه پول داشته باشه ازم دریغ نمیکنه ،شما چه خوب متوجه شدی دقیق ...

نه  عزیزم دلت نگیره پاشو برو یه دوش بگیر گلم آرایش خوشگل بکن یه شام درست کن میاد ببینه تو غم داری تازه اونم غم و قصه ش بیشتر میشه 

ببین منم امروز بع شوهرم گفتم کاش میشد بریم مرکز خرید گفت کار دارم ولی میدونم هیچ کاری نداره فقط پول نداره سریع متوجه شدم گفتم نه نریم انگار حال راه رفتن ندارم چیزی هم نیاز ندارم که بخرم 

چیکار کنم گفتم که ناراحت نشه

ببین مثلا همین الان منم به شوهرم بگم بریم خرید یه بهونه ای میاره میگه کار دارم چون مثلا ۳ تومن تو کارتش داشته باشه پس فردا ۲ و نیم قسط داره و 

پرداخت قسط واجب تره 

ولی با حرف زدن قشنگ مجابش کن قرار بزار جمعه ها عصر برید دو ساعت پارک 

یه غذای سبک یه فلاکس چایی یه کوچولو تخمه یه ظرف انار دون شده آماده کن بگو بریم یه ساعت و برگردیم حرف دلتو بزن بگو دلت میخواد کنارش تفریح کنی 

یا مثلا پول جمع کن بگو امشب شام بریم بیرون مهمون من 

از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود ؟؟؟؟                به کجا میروم آخر ننمایی وطنم                          خداوندا مرا آن ده که آن به  

تا وقتی خودت نری سر کار، نمی‌فهمی چی میگه...

خستگی و درگیری ذهن و...

منم تا خودم یه شغل سخت نداشتم، سعی میکردم درکش کنم اما نمیفهمیدمش....

انقدرم غرغرو و کم صبر نباش. امروز گفتی بریم بیرون ، سه چهار روز فرصت بده تا پیش بیاد موقعیتش.

کامیون که درآمدش خیلی خوبه اگه از خودشه 

اگه فقط راننده هست حق داره پول نداشته باشه 

کاربر قدیمی هستم و کاربری قبلیم ترکیده 😞 از اونجایی که اخلاقم شبیه جوجه تیغی هست این نام را برگزیدم از میان همه نام ها 😁😁
کامیون که درآمدش خیلی خوبه اگه از خودشه اگه فقط راننده هست حق داره پول نداشته باشه

ماله خودشه ولی کلیی قسط داره براش ماهی ۳۰۰قسط میده 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
سلام عزیزم خوبی ؟واقعا شرایط سخت شده بهش حق بده واقعا دلم سوخت براش امیدوارم هرچه زودتر کارشون حل بش ...

سلام مرسیی شما خوبی عزیزمم؟ 

اره شرایط سخت شده اما خب همینکه همو داریم بنظرم بهتزین داراییه خداروشکر حالم بهتره بعد ۱سال امشب فیلم عروسیمونو تحویل گرفتیم امشب قراره با خانواده ها بشینیم فیلم و ببینیم جاتون خالی❤️🥲

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
صفر خریده؟لیزینگی؟شاگرد یا کمکی نداره؟

نه صفر نیست ولوو خریده نه کمکی نداره

سلام مرسیی شما خوبی عزیزمم؟ اره شرایط سخت شده اما خب همینکه همو داریم بنظرم بهتزین داراییه خداروشکر ...

ممنون فدات شم

الهی اره همینطوره همین که هم دیگه رو دارین کافیه پایدار باشین 🤍💕🌱

عه چه خوب عزیزدلم😘🫂💙

اللهم صل علی محمد و آل محمد ♡
2809