2777
2789
عنوان

میخوام عکس بزارم خواهرم نمیزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 84 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چمیدونم قدشم کوتاهه اخهراستی تو هم عکس کراشتو بفرس ببینم با خودت

من که از کراشم عکس ندارم خواهررر این هفه اومد کلاس یواشکی عکس میگیرمم اکه بتونم نشونت میدم الان هم با لب تاپک دوشنبه اوکی هستی تگت کنم عکس هر دومونو بفرشتم؟

باید ارایش کنم موهام کرااتینه ولی همش تو عکس بهم میخوره یا لباسم چروک میوفته اصلا یه وضعیه خیلی رو ع ...

لامصب کنجکاو شدم عکستو ببینم۰😐 

ولی ببین من همین چنروز پیش لب دریا بودم استوری گزاشتم موهام باز بودش و یه پسر لخت بود یعنی فقط ش

ورت پاش بود😐 منم فیلم گرفتم راه میرم ومیخندم واب بازی وفلان و ک مثلا اونم بیفته کراشم ببینه حسودی کنه 

ولی بیشور تا استوریمو دید درجا استوری گزاشت ک لخت شدن هنر نیست و اصلات وحجاب وعفت دختر وفلان با خدک یکسانم کرد😐😐😐😐😐 گفتمم اشتباه منو نکنی

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
عجببب کونش سوخته کراشتتت رسماااااا چیت میشه کراشت ؟

اره قبلا رلم بود بغل و... اینا بود😐 ولی الان جوری وانمود میکنه ک ب تخمشم ولی اگ ب تخمش بودم چرا باید همچین چیزی میزاشت🙁

فامیل نزدیک یه کوچه هستیم

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
ای بابا حس کردم هنوزم دوست داره

🙂نمیدونم ولی فک نکنم اخه رفتارش اینو نمیگه🙂

2810